Romfour te aduce mai aproape de cei dragi de Paste

0

Daca te numeri printre persoanele care duc dorul celor plecati in strainatate, cu siguranta te-ai gandit ce minunat ar fi sa petreceti timp macar de sarbatori. Acestea sunt ocazii perfecte pentru reunirea familiei care doar impreuna simte cu adevarat spiritul Pastelui. Uneori le simti lipsa si esti neputincios in fata destinului, insa starea se va intensifica si mai mult atunci cand perioada sarbatorilor se apropie si ei nu sunt prezenti. Chiar daca zilnic iti aloci timp sa vorbesti cu ei cateva minute sau ii vezi live pe retelele de socializare, probabil ca nu iti este suficient. Pentru starea ta de confort si multumire, cel mai sanatos este sa ii revezi cat mai curand.

In loc de mesajele telefonice sau pachetele livrate, alege sa iti vizitezi familia pentru a va bucura impreuna de masa de Paste.

Mai presus de toate, aceasta sarbatoare inseamna familie si caldura celor pe care i-ai crescut sau au fost mereu alaturi de tine. Pe langa bucatele alese, decoratiunile specifice Pastelui, atmosfera magica este intregita si de glasul celor de peste granite. Alaturi de ei, vei putea desfasura una dintre activitatile specifice acestei sarbatori. Vopsirea oualelor marcheaza Invierea Domnului si tocmai  de aceea este indicat ca acest proces sa fie facut impreuna cu cei dragi veniti acasa, datorita faptului ca va crea din nou o legatura stransa intre voi.

Cu Romfour, compania de transport international de persoane, ajungi in timp util in tara europeana unde cei dragi tie au ales sa isi construiasca un viitor mai bun. Acum este timpul sa le demonstrezi ca esti alaturi de ei si ca distanta nu va poate desparti. Te invitam sa iti rezervi din timp locul pentru a fi sigur ca de Paste vei fi in sanul familiei tale: https://romfour.com/servicii/transport-persoane!

Inainte de a pleca, aloca-ti timp si pentru a gati ceva dulce care sa le reaminteasca de vremea cand erau acasa si nu aveau grija zilei de maine. Fii un musafir exemplar si etaleaza-ti talentul prin prepararea unor cozonaci sau tarte cu branza, doua deserturi romanesti care vor primi toata aprecierea gazdelor. Se spune ca vinul este un invitat special la masa de Paste. Indiferent de culoarea sa, acesta reprezinta o bautura potrivita pentru a celebra Invierea lui Hristos. Nu uita sa pui in micul pachet si o sticla de vin natural pentru a simti aroma si gustul de acasa. O data ce o sa te delectezi cu produse traditionale, friptura sau diverse antreuri, este recomandat sa consumi si un pahar de vin de calitate.

 

Indiferent unde te vei afla trebuie sa stii cum sa petreceri sarbatoarea Sfanta! Cel mai bun mod este sa fii cu persoanele dragi care iti aduc primavara in suflet!

Echipa Romfour iti doreste Paste Fericit!

Share.

About Author

Comments are closed.