Cum sa expediezi peste hotare cadouri de tip business

0

Ti s-a intamplat vreodata sa trimiti un colet si acesta sa ajunga in mana destinatarului deteriorat? Probabil ca da, fiindca este o situatie des intalnita care creeaza neplaceri atat firmei responsabile de transportul in siguranta a pachetului, cat si pentru expeditorul care probabil s-a chinuit ca totul sa se desfasoare asa cum trebuie. Echipa Romfour urmareste ca intregul procedeu sa decurga in conditii normale si sa nu existe niciun incident pe parcursul livrarii care sa influenteze starea coletului. Ne place sa iti oferim sfaturi sau recomandari care la randul lor ne vor ajuta si pe noi sa mentinem stafeta ridicata prin oferirea diverselor servicii la un nivel calitativ.

In acest articol vom aborda un tip diferit de pachet sau colet si anume cel business. Fara indoiala, exista persoane care sunt nevoite sa trimita anumite dosare sau atentii mai deosebite unei persoane cu un rang superior care ocupa o functie de conducere. Mereu este bine-venit un cadou celui de care depinzi pentru a-i demonstra recunostinta in cazul in care te-a ajutat sa obtii un loc de munca sau te-a incurajat sa nu renunti intr-un moment critic. Asadar, haide sa trecem la impachetarea si ambalarea corespunzatoare a unui colet special de tip business.

  1. Alege o cutie potrivita pentru colet

Daca primul pas este gresit, atunci sunt sanse mici ca ceea ce iti propui sa se finalizeze conform planului. Nu dorim sa te speriem, insa in acest fel se prezinta situatia daca nu optezi pentru o cutie pefecta. De asemenea este important sa indepartezi orice etichete existente daca deja ai ales o cutie de carton folosita in alte scopuri. Dezlipeste tot si confera-i un aspect placut prin ambalarea cu o  hartie decorativa.

  1. Protejeaza cat mai bine continutul coletului

Daca este un pachet mai fragil, nu te speria pentru ca poti sa il asezi intr-o alta cutie de carton pentru o dubla protectie. Pentru a nu se deplasa in timpul calatoriei, te sfatuim sa umpli peretii celor doua cutii cu hartie sau polistiren. Avand in vedere tipul cadoului, fereste-te sa mototolesti ziare sau reviste, deoarece risti sa dai dovada de neprofesionalism fata de seful sau clientul tau.

 

  1. “H” – modalitatea corecta de a aplica banda adeziva

Lipirea in forma literei H te asigura de faptul ca pachetul nu se va desface. Cel mai bine este sa folosesti o banda adeviza lata si nu celebrul scotch, fiindca nu este atat de puternic. In acest pas trebuie sa aplici banda de-a lungul marginilor cutiei pe toata suprafata superioara a cutiei.

  1. Include o carte de vizita sau datele tale de contact

Se spune ca un cadou business nu este complet fara astfel de informatii care confera un plus de eleganta cadoului. Mereu este util sa iti lasi datele de contact pentru ca la randul sau, destinatarul sa stie de la cine a primit atentia. Daca datele inscriptionate pe cutie nu mai sunt vizibile, curierul se poate folosi de cartea de vizita pentru a livra coletul la timp si la persoana potrivita.

Apeleaza la Romfour pentru a trimite astfel de colete, precum si alte colete pline de dragoste si dor pentru toti cei plecati in strainatate. Descopera pe site-ul oficial: https://romfour.com/servicii/transport-colete, tarifele si alte detalii despre procedeul de expediere.

Share.

About Author

Comments are closed.