Sarbatoreste noaptea dintre ani la munte

0

Ne mai despart doar cateva zile pana la una dintre cele mai asteptate petreceri ale anului. Revelionul este momentul in care fiecare persoana isi contureaza noi obiective si incearca sa patrunda in noul an cu mai multa speranta si forte proaspete. La intersectia anilor, oamenii au nevoie de speranta, deoarece prin ea se simt motivati sa mearga mai departe, indiferent de greutati.  In acest mod, se obtine un anume confort psihologic care ii ajuta sa se stabilizeze din toate punctele de vedere.

In general, realizarile si unele dezamagiri sunt celebrate la finalul anului prin intermediul unei petreceri fastuase care include numeroase obiceiuri, menite sa stearga orice aspect negativ. Noaptea dintre ani reprezinta clipa in care se fac urari de bine pentru un inceput mai roditor si plin de succes.

Asemenea ocazii pline de armonie trebuie sa fie sarbatorite in cadrul unor locatii noi, unde inca nu ai apucat sa ajungi pentru a reusi sa pastrezi o amitire frumoasa. Poate nu stiai, insa Revelionul iti ofera senzatia ca iti poti controla destinul. La ora 00:00 cand ai patruns in noul an, deja esti cu totul o alta persoana mai increzatoare si mai optimista.

Anul acesta iti propunem ca marea sarbatoare sa te prinda in propria tara, inconjurat de familie, prieteni sau rude. Prin lecturarea acestui articol, dorim sa ai parte de un altfel de Revelion. In Romania, exista numeroase destinatii perfecte pentru petrecerea dintre ani. Fiind o seara speciala, am selecat pentru tine si pentru compania ta, doua destinatii impresionante din Romania de unde sa le urezi din inima “Un nou an fericit!” tuturor persoanelor dragi din viata ta.  Pornim la drum spre judetul Brasov, acolo unde te vei distra si te vei delecta admirand frumusetile tarii tale, dar si preparatele traditionale specifice zonei.

Incepem cu bine cunoscuta comuna a judetului Brasov, Bran. Nu doar castelul Bran este unul dintre atractiile cele mai cautate, ci si partia de ski Bran-Zanoaga. Am ales acest loc, datorita faptului ca poti sa descoperi culoarul Rucar-Bran care uneste Transilvania cu Muntenia. Un loc cu peisaje minunate care pastreaza cultura satelor de munte, mandre de o arhitectura rustica. Opteaza pentru o asemenea destinatie pentru a te detasa de toata galagia acumulata pe intreg parcursul anului.  Vei fi mangaiat de soarele plapand de iarna care isi revarsa usor razele spre muntii inzapeziti.

A doua optiune unde te invitam sa iti petreci revelionul este in Sinaia, deoarece iti pune la dispozitie un domeniu schiabil ce cuprinde paisprezece partii. In Sinaia, orice persoana pasionata de acest sport beneficiaza de propria partie, fiindca detine diverse grade de dificultate. Partia este cunoscuta si ca un leagan al tarii in care anual isi dau intalnire pasionatii sporturilor de iarna. De asemenea este un domeniu extrem de complex, dar si o statiune turistica balneo-climatica.

Ce iti mai ramane de facut? Iti spunem noi: doua aspecte de bifat. Prima este gasirea localului pentru marea petrecere si cel de-al doilea mijlocul de transport. Echipa Romfour te scapa de grija transportului si iti pune la dispozitie servicii optime de transport doar pentru familia ta si cei dragi tie. Consulta pagina noastra si opteaza pentru cea mai buna solutie: https://romfour.com/servicii/excursii!

 

Fie ca anul ce vine sa iti aduca numai bucurii si momente frumoase!

Share.

About Author

Comments are closed.