De ce aleg romanii autovehicule din Germania

0

Motivele pentru care romanii aleg autovehicule din Germania

S-a observat faptul ca romanii sunt indragostiti de autovehiculele din Vestul Europei, iar atunci cand sunt cu adevarat hotarati sa isi achizitioneze o masina intr-o stare buna se indreapta, fara discutii, spre anumite tari din strainatate. La acest capitol, una dintre cele mai asaltate “gazde” este Germania care dispune de masini second-hand care nu sunt atat de uzate, precum cele din Romania si sunt vandute la preturi avantajoase. Nemtii utilizeaza masinile preponderent pe autostrazi, iar reviziile sunt efectuate doar in reprezentantele auto. Poate ca sloganul “Made in Germany” este o simpla strategie de marketing pentru a fascina posibilii cumparatori care urmaresc un indicator: calitatea. Pe vremuri, batranele dacii erau departe de a atinge performantele brandurilor germane, insa acum nu este de evitat faptul ca si Romania a reusit sa atraga puternic atentia romanilor prin anumite marci de autovehicule, dar nu sufiecient.

In mediul virtual circula o afirmatie pe care dorim sa o amintim si in acest articol, care sublineaza foarte bine principalul motiv pentru care Germania este lider in realizarea celor mai bune masini. The Economist precizeaza faptul ca nemtii sunt cei care fac lucrurile pe care oamenii si le doresc din inima, iar tarile in plina dezvoltare, asa cum este cazul Germaniei, sunt dispuse sa ofere o suma considerabila pentru crearea unor produse de lux.

Un alt motiv pentru care goana dupa masinile din Germania este in voga se refera la eliminarea taxei de poluare. Astfel DNA.ro afirma ca in 2017 rata masinilor din strainatate a crescut cu 85%, iar numarul inmatricularilor s-a dublat.

Dupa ce ai ales modelul favorit de autovehicul, mai ai de bifat inca un pas legat de transport. Preocuparea ta vizeaza gasirea urgenta a unei firme specializata in tractari auto. Romania abunda in companii care isi pun imediat la dispozitie serviciile, insa nu stii care este cea mai potrivita si mai buna care iti va transporta masina in deplina siguranta. Pentru a evita unele neplaceri este esential sa cunosti cateva detalii care fac diferenta intre compania aleasa si competitorii existenti in acest domeniu. Trebuie sa te simti confortabil in timpul tractarii masinii, deoarece esti constient ca ai apelat la un ajutor care iti garanteaza seriozitate maxima si profesionalism.

Dorim sa faci o alegere corecta si convenabila pentru tine atunci cand esti pus in situatia de a cauta partenerul de incredere. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie serviciile noastre si iti garantam profesionalism si calitate. Am infiintat Romfour in anul 2002, iar de atunci ne remarcam prin numarul mare de clienti multumiti. Asadar pentru a-ti contura o idee despre noi, o sa iti prezentam cateva avantaje importante, care au devenit reguli de baza:

  • respectarea conditiilor contractuale;
  • asigurarea transportului in cazul unor incidente aparute in timpul tractarii;
  • conducatorii auto vor fi cei care vor incarca si descarca masina, fara ca tu sa depui efort;
  • transportul este prompt si sigur pana la destinatia indicata.

Mai multe informatii utile despre transportul viitoarei tale achizitii, poti afla de pe site-ul nostru: https://romfour.com/servicii/transport-auto. Pana atunci, noi te sfatuim sa ai in vedere nu doar calitatea masinii, ci si calitatea firmei care o va tracta!

Share.

About Author

Comments are closed.