Provocari si solutii ale furnizorilor de servicii de coletarie internationala

0

Dorim in fiecare zi sa vedem oameni veseli si plini de entuziasm atunci cand personalul nostru le inmaneaza coletul trimis din sanul familiei. Uneori nu ne gasim cuvintele potrivite pentru a descrie aceea emotie, insa putem sa afirmam faptul ca suntem cu adevarat impliniti cand ne-am finalizat cu brio sarcina. Pentru noi, Romfour inseamna clienti multumiti, echipa dedicata care permanent dovedeste profesionalism si corectitudine in momentul prestarii serviciilor.

Din 2002, anul lansarii noastre in domeniul transportului ne mandrim ca am reusit sa ridicam stafeta la un nivel superior pentru a rezona cat mai bine cu asteptarile clientilor Romfour. Le suntem devotati celor plecati sa munceasca in strainatate si le oferim sansa de a se bucura de un pachet trimis de acasa. Acum nu mai esti nevoit sa iti faci griji, pentru ca noi te asiguram ca iti vom duce toate coletele direct la adresa indicata la un pret extrem de avantajos si intr-un timp scurt.

Cursele sunt regulate si sunt efectuate in tari europene: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia si Suedia. Indiferent unde persoana draga se afla, noi iti oferim sprijinul nostru pentru a fi sigur ca aceasta nu va simti lipsa familiei.

Echipa Romfour isi ia anagajamentul sa respecte urmatoarele cerinte pentru ca tu sa fii convins ca te-ai indreptat spre un parter de incredere atunci cand te-ai decis sa expediezi pachetul in una dintre tarile amintite anterior. Insa, dorim sa accentuam si unele aspecte pentru o buna desfasurare a serviciului de coletarie:

  • livrarea se va face in functie de 3 – 5 zile lucratoare, indiferent de fusul orar in conditii de siguranta;
  • produsele electronice nu sunt incasate la kilogram;
  • limita maxima per colet este de 26 kg, regula care va permite manipularea usoara;
  • tariful coletelor care vor fi preluate exact de la adresa si apoi livrate la locuinta destinatarului este de 1,5 euro/kg, iar pretul acelora care sunt direct depuse in agentiile Romfour este in valoare de 1,2euro/kg;
  • se pot expedia si plicuri: Romania – Anglia/retur 10 lire la agentie si 15 lire cu livrare la domiciliu, iar daca este vorba despre Romania – Europa/retur autnci va fi de 15 euro din agentie si 10 euro expediere acasa;
  • poti sa optezi la cerere pentru o asigurare a coletului care valoareaza 10% din pretul bonului.

De asemenea, te sfatuim sa consulti si rubrica ServiciiColetarie Nationala si Internationala, unde vei fi informat mai in amanunt cu privire la celelalte tarife si conditii impuse de catre companie pentru livrarea in bune conditii a coletului tau: https://romfour.com/servicii/transport-colete.

Ce primesti daca ramai client fidel Romfour?

Aici cred ca este partea ta preferata, pentru ca vei descoperi care sunt beneficiile de care te vei bucura daca te-ai convins de serviciile noastre si deja ne consideri un partener de incredere. Suntem incantati ca am reusit sa stabilim un echilibru pentru ca si noi sa functionam bine, dar si tu sa fii multumit de alegerea facuta.

  • la peste 100 de kg acumulate, compania iti ofera un transport gratuit de 10 kg.

Echipa Romfour este devotata clientilor si nerabdatoare sa iti transporte coletul pana la domiciliul rudei plecate in strainatate.

 

Share.

About Author

Comments are closed.