Ce servicii iti ofera Romfour?

0

Romfour este pe gustul calatorului! De aceea avem foarte multe servicii de care ai nevoie constant, si este mult mai comod sa le gasesti pe toate la noi. De peste 15 ani ne straduim sa fim partenerul tau de incredere si de drum lung, iar in timp am construit o echipa de oameni pasionați, cu atitudine pozitivă, atenți la nevoile clientului. Oricand ai nevoie de noi, stii unde ne gasesti, la distanta de un telefon: 0751085904

In acest articol ne-am gandit sa iti prezentam pe scurt toate serviciile pe care ti le oferim si de care te poti bucura oricand. Nu uita si de ofertele si gratuitatile pe care ti le-am prezentat in articolul anterior.

Transport international de persoane

Indiferent daca vrei sa calatoresti, sa iti vizitezi rudele din strainatate sau trebuie sa ajungi in afara tarii in interes de serviciu, solutia cea mai potrivita o gasesti la Romfour. Avem curse de transport persoane international de persoane in toata Europa. Oferim seriozitate, experienta, promptitudine, diversitate a serviciilor, conditii de calatorie foarte bune, siguranta si costuri accesibile.

Transport colete

Fie ca ai rude in strainatate, fie ca tu muncesti in alta tara, cu siguranta ai nevoie de o firmă de încredere pentru trimiterea coletelor. Apeleaza la serviciile de coletarie Romfour. Avem o experienta de peste 15 ani in trimiterea si aducerea pachetelor din si inspre Romania. Noi ducem coletele direct la adresa, in conditii de siguranta, in cel mai scurt timp. Curse spre si dinspre Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia, Ungaria.

Transport auto pe platforma

Ai nevoie sa iti fie adusa masina in Romania? Tot Romfour este rezolvarea la acesta problema, intr-un domeniu unde ne-am castigat un renume binemeritat. Suntem in topul preferintelor cand vine vorba de transportul masinilor pe platforma. Asiguram transport autovehicule pe platforma spre si dinspre Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia si Ungaria.

Inchirieri auto

Scapa de grija transportului dintr-o destinatie in alta, in oraș sau in tara. Inchiriaza masini si te bucuri de libertate de miscare, de confort si in plus, iti faci singur programul si traseul. Oferim spre inchiriere autoturisme din marcile Dacia Logan, Dacia Sandero, Peugeot, Skoda Octavia, Volkswagen Golf. Momentan primirea si predarea autovehiculului se pot face numai la sediul Romfour din str. 2 graniceri bl 2(50), parter, Falticeni, jud. Suceava.

Agentie de turism

Cauta pe harta noastra cea mai apropiata agentie de turism Romfour si pune la cale impreuna cu operatorii noastri urmatoarea ta calatorie. Fie ca vrei sa cumperi un bilet de avion, fie ca vrei sa iti planifici o excursie, fie ca ai nevoie de indrumari pentru a gasi cea mai buna varianta de a calatori catre destinatia dorita, la agentiile noastre vei primi suportul necesar. Harta o gasesti aici.

Va multumim ca ati ales Romfour si speram sa aveti alaturi de noi o experienta cat mai placuta!

Pentru orice sugestie va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne lasati un comentariu pe blog 🙂

Share.

About Author

Comments are closed.