Avantaje de care ai parte cand calatoresti cu Romfour

0

Poate ca ai calatorit mult in strainatate, si ai facut-o de fiecare data cu o alta firma de transport persoane. Poate (sau mai bine spus SIGUR) te-ai saturat de conditii proaste, de soferi incompetenti si de preturi total nejustificate. E timpul sa faci o schimbare, indiferent daca deplasarile tale in strainatate sunt facute in interes de munca sau in scop personal.

La Romfour, punem confortul si siguranta pe primele locuri, iar aceasta implica numeroase avantaje de care poti avea parte, daca vei alege compania noastra de transport international persoane.

Primul dintre avantaje este faptul ca asiguram transport de la si catre adrese si destinatii exacte, pentru toate tipurile de servicii: coletarie, transport international de persoane si transport auto pe platforma. Asadar, uita de acel timp pierdut prin autogari sau de drumurile suplimentare pe care le aveai de facut pana la destinatie, dupa ce se incheia cursa cu autocarul. Cu Romfour te poti imbarca de la o adresa exacta, pentru a ajunge la destinatia exacta, fara sa fii nevoit sa mai apelezi la alte mijloace de transport.

livrare coleteAl doilea avantaj ar fi faptul ca, indiferent de scopul calatoriei tale, la Romfour vei gasi aceleasi servicii de calitate. Oferim transport international de persoane, transport auto pe platforma, servicii de coletarie si chiar si servicii de turism international: excursii, pelerinaje, vizite la obiective turistice importante, toate in cele mai bune conditii.

Dotarile moderne ale autocarelor si microbuzelor sunt cel de-al treilea avantaj de care vei beneficia. Compania Romfour dispune de autocare de 2 si 3 stele, echipate complet pentru a-ti asigura confort deplin. Printre dotari se numara sistemul de incalzire independent, aer conditionat, bucatarie de bord, toaleta, sisteme audio-video, scaune rabatabile si multe altele, ce iti vor asigura o calatorie cat mai placuta.

Ne place sa avem numai clienti multumiti, motiv pentru care oferim in mod constant gratuitati, reduceri sau tombole cu premii calatorilor care ne aleg serviciile. Acest al 4-lea avantaj se detaliaza in urmatoarele:

  • Asiguram fiecarui calator o masa calda, atat la plecare, cat si la sosire din/in Romaniamasa calda
  • Oferim gratuitate la transport pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani
  • Dupa 10 calatorii catre orice destinatie internationala, la Romfour beneficiezi de o calatorie gratuita catre oricare destinatie din cele 17 tari catre care realizam transport international de persoane.
  • Fidelitatea iti va fi rasplatita si dupa 6 calatorii catre destinatii europene: vei putea trimite un colet catre orice destinatie, complet gratuit!
  • Copiii cu varste de pana la 12 ani, dar si pensionarii care calatoresc cu Romfour au parte de reduceri consistente la pretul biletelor
  • Nu in ultimul rand, daca s-a intamplat sa ratezi o cursa, nu trebuie sa te ingrijorezi. Efectuam plecari zilnice, pentru a te asigura ca vei ajunge oricand in timp util la destinatie.

Un alt avantaj pe care ti-l oferim sunt serviciile complete. Daca esti interesat doar de a trimite si primi colete, nu trebuie sa cauti o alta firma de transport. Cursele zilnice catre 16 tari europene te asigura ca poti trimite si primi oricand colete, in cel mai scurt timp posibil.

platforma autoIn cazul in care trebuie sa te intorci cu masina in tara, insa drumul la volan ti se pare mult prea obositor, iti oferim si serviciul de transport auto pe platforma. Cursele sunt regulate, livrarea masinii se face direct la adresa si poti transporta orice tip de autovehicul. Romfour dispune de platforme de 4, 6 si 8 metri, dar si de transportoare cu o capacitate de incarcare de pana la 8 autoturisme.

Daca vrei si tu sa beneficiezi de toate aceste avantaje, nu trebuie decat sa ne contactezi. Pentru rezervari, informatii si detalii suplimentare ne poti suna la 0747066966.

Share.

About Author

Comments are closed.