Modalitati de autocunoastere pentru o cariera de succes

0

Sa cutreieri lumea dintr-un colt in altul este una dintre activitatiile cele mai relaxante care iti ofera liniste interioara si un moment de reculegere. O mica evadare din jungla urbana este indicata atunci cand simti ca nu iti mai gasesti locul. Pentru a fi un om productiv, trebuie sa fii spontan si sa scapi de unele obiceiuri care au lasat loc formarii unei stari de plafonare. Nu am ales la intamplare sa vorbim despre beneficiile pe care le are calatoritul, deoarece acesta actiune iti va influenta deciziile in viata. Majoritatea oamenilor doresc sa calatoreasca, insa putini dintre acestia ii inteleg si efectul.

“Cum iti asterni, asa dormi”, spune un proverb vechi. Aceasta zicala se pliaza perfect pe subiectul selectat, deoarece tu esti in masura sa iti controlezi viitorul. Desi este foarte scurta, viata nu este compusa doar din trei piese: munca intensa, delicatese culinare si somn, ci mai are o alta latura extrem de frumoasa: hobby-urile. Acesta este un punct caruia ii acordam o atentie mai aparte, deoarece marii antreprenori sau oamenii de succes s-au descoperit pe sine insusi prin dorinta arzatoare de a calatori. Treptat acest obicei s-a transformat intr-un hobby care le-a dezvoltat puternic personalitatea in momentul in care au descoperit si esenta. Situatia este similara ca in cazul folosirii unui instrument muzical ce te deconecteza, dar in acelasi timp iti stimuleaza creativitatea si te ajuta sa iti descoperi anumite abilitati analitice.

Se cunoaste prea bine faptul ca o calatorie intr-un anumit loc strain te plaseaza dincolo de zona ta de confort, deoarece esti expus unor actiuni necunoscute. Perfect de acord, dar daca privesti mai in profunzime, acesta este farmecul calatoriilor. De aceea, indrazneste sa fii spontan si sa accepti orice provocare, fiindca va fi startul unei calatorii incontrolabile in care vei fi permanent testat.

Intr-un interviu acordat unei publicatii de stiri (businessinsider.com), co-fondatorul platformei sociale Twitter a declarat ca a reusit sa atinga culmile succesului prin deconectare si relaxare. Pentru Jack Dorsey, ziua de sambata era rezervata calatoriilor sau drumetiilor. De ce consideri ca a optat tocmai pentru acest hobby? Probabil a cautat acel ceva care sa reduca macar pentru o zi stresul sau sa isi dezvolte si alte abilitati in circumstante diferite fata de biroul sau.

Se pare ca marile personalitati profita din plin de o calatorie, din simplul motiv ca simt ca aceasta ocazie confera un sens vietii, iar problemele si obstacolele din cariera nu ii afecteaza atat de mult in acel moment.

Chiar daca este o simpla calatorie, aceasta actiune inseamna si o transformare care se desfasoara in interiorul tau ce va contribui ulterior la cunoasterea limitelor si descoperiea potentialului pe care il detii. De treisprezece ani, compania de transport national si international, Romfour le-a oferit tuturor sansa de a calatori prin Europa. Dotate cu o tehnologie moderna, autocarele Romfour te asteapta sa te insoteasca spre marea aventura a vietii tale. Mai multe detalii despre rutele disponibile, vei descoperi aici: https://romfour.com/servicii/transport-persoane.

Deconectare pentru reconectare! Iti dorim drum bun!

Share.

About Author

Comments are closed.