Cu Romfour, coletele tale ajung rapid la destinatie si in siguranta!

0

Tu ai rude in strainatate? Sau poate chiar tu locuiesti in alta tara. Poate ca ti s-a intamplat de multe ori sa ai nevoie de servicii de coletarie internationala si automat de un furnizor de incredere, care sa iti duca coletul in deplina siguranta la destinatie. Asta, cu atat mai mult cu cat ai de transportat produse fragile.

La Romfour am dezvoltat un serviciu specializat pentru trimiteri de colete atat in Romania cat si la nivel international. Opeam curse spre 13 destinatii europene iar clientii nostri ne-au trimis de-a lungul timpului sute de aprecieri pentru promptitudinea serviciilor noastre si profesionalismul angajatilor.

Cele 13 destinatii sunt: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Cehia. Timpul de livrare se incadreaza intre 3-5 zile lucratoare iar livrarea se face la orice ora din zi si din noapte.

Serviciul de coletarie vine “insotit” de oferte avantajoase care cu siguranta iti vor face decizia de a ne alege serviciile, mult mai usoara.

  • Spre exemplu, pentru coletele cu greutate pana in 20 kg, pretul este de 25 euro cu livrare din agentie si 30 de euro cu livrare la adresa, catre toate cursele pe rutele Europa – Romania si retur.
  • Flota de masini ROMFOUR asigura servicii de curierat si logistica la cele mai inalte standarde iar prin calitatea serviciilor noastre de coletarie dorim sa cream legaturi puternice si sa aducem un zambet alaturi de coletul primit.
  • Daca ai de trimis produse electronice, trebuie sa stii ca acestea nu se incaseaza la kilogram iar pentru o manipulare mult mai usoara si pentru a evita deteriorarea coletelor, limita maxima de greutate este de 25 kilograme/colet. Daca iti doresti ca pachetul pe care il trimiti sa aiba asigurare (asta in cazul in care trimiti colete fragile sau cu o valoare economica semnificativa), se percepe 10% din valoarea bunului respectiv.

Daca esti deja client fidel Romfour, in special pentru transportul international de persoane, atunci trebuie sa stii ca la 6 calatorii spre orice destinatie din Europa, poti trimite gratuit un colet. De asemenea, la 100 kg acumulate pe baza bonurilor Romfour, poti trimite un colet de pana la 10 kg in orice destinatie spre care operam curse. Italia, Anglia, Franta si Germania sunt in topul tarilor spre care avem cele mai multe cereri de trimiteri colete.


Si cea mai buna veste?

Pastreaza fiecare bon fiscal atunci cand accesezi serviciile noastre de coletarie si poti castiga un automobil Dacia Logan! Tot anul 2018 ne rasplatim clientii care opteaza pentru coletarie sau transport international de persoane si le oferim sansa de a castiga o masina! Extragerea se face lunar. Din august, 2017, au fost oferite 7 automobile. Alege Romfour iar noi te inscriem pe lista potentialilor castigatori.

Cu Romfour calatoresti, trimiti colete si castigi!

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.