Cum să călătorești în 2024 rapid, confortabil și până la adresă, în peste 11 țări europene?⁉

0

Romfour este de peste 23 de ani, partenerul tău de încredere pentru transportul internațional de persoane și colete, de la adresă la adresă! Suntem alături de voi și ne dorim să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne perfecționăm în fiecare zi, analizând orice sugestie și dorință a clienților noștri.
🎇 Anul 2024 vine cu autocare noi, de ultimă generație, ce vă oferă călătorii confortabile și cu siguranță la fel sau poate mai rapide ca până acum. Ne străduim să oferim clienților noștri călătorii rapide, confortabile și cel mai important, așa cum v-am obișnuit în cei 23 de ani, de la adresă la adresă
🚍 Suntem alături de voi și în 2024 cu o flotă nouă, ce promite călătorii mai confortabile ca până acum.
Fie că vrei să călătorești în Germania, Olanda, Belgia, Franța, Elveția, Danemarca, Austria, Italia, Cehia sau Ungaria, te ajutăm cu plăcere!
✌🏻 De asemenea, continuăm să oferi diverse reduceri pentru clienții noștri. Una dintre acestea este reducerea de 10 euro la achitarea biletului online. sau reducerea aplicată copiilor până în 14 ani. Vrei să afli mai multe? Ei bine, până în 10 ani tariful pentru transportul copilului tău, este de 70 euro, iar copii între 10 – 14 ani vor achita 100 euro!

🔔Noutăți pentru cursele efectuate în Franța👉🏻 Începând cu luna ianuarie a anului 2024 operăm curse extinse și în sudul Franței, în orașe precum Toulouse, Carcassonne, Montauban, Rodez, Bergerac sau Albi.
🚍 Am dublat zilele de plecare spre aceste zone ale Franței, acestea fiind în fiecare marți și joi cu plecare din România, respectiv joi seară și sambata seară cu plecare din Franța în România.
✌🏻Cursele spre Italia se fac acum în fiecare marți și joi, iar returul este în fiecare vineri și duminică! Așadar poți călători cu noi mai rapid.

⁉ Ce avantaje ai atunci când călătorești cu Romfour?🧐😏

Pe lângă confortul mult dorit și călătorii relaxante, oferim și o masă caldă, fie că vii sau pleci din România. De asemenea avem o bibliotecă de filme, pe care le poți vedea pe TV-ul autocarului sau… direct pe telefonul tău! Alegi ce îți place, faci timpul să treacă mai rapid!

De asemenea, dacă vrei să navighezi pe internet sau dacă lucrezi remote, te poți bucura de Wi-Fi gratuit pe toate autocarele noastre.

Share.

About Author

Comments are closed.