Ce aplicatii sa folosesti cand calatoresti in strainatate?

0

Plecand de la ideea ca nu mereu trebuie sa ne ghidam dupa instinct sau sa purtam grija unor hartii cu insemnaturi in valiza, ne-am gandit ce frumos ar fi daca ai beneficia de toata informatia direct de pe telefonul tau. In prezent, generatiile de astazi nu vad viata fara un smartphone sau mai bine spus, fara tehnologie. Insa si noi sustinem acesta preferinta care adeseori este un adevarat ajutor, in special cand te afli in ipostaza de calator.

Aplicatiile mobile sunt vazute ca niste instrumente utile pentru oricine, care te ajuta sa devii o persoana mai independenta, chiar si atunci cand esti pe un teren strain. Prin intermediul acestora poti sa iti gestionezi timpul mai eficient si sa afli rapid informatiile de care ai nevoie in acel moment. Tocmai de aceea, iti recomandam ca pe parcursul aventurilor tale sa ai instalate cateva aplicatii mobile ce iti vor face vacanta mai frumoasa si de ce nu, lipsita de orice grija. Pentru a fi bine pregatit in viitoarele tale calatorii, echipa Romfour a selectat trei dintre cele mai uzuale aplicatii.

  1. Verifica starea vremii cu PackPoint

Dupa ce ai impachetat totul si ti-ai facut lista cu obiectivele pe care urmeaza sa le vizitezi, mai ramane doar un singur lucru de bifat : verificarea vremii pentru perioada in care ti-ai planificat concediul. Noua ne place pentru ca este una dintre acele aplicatii care te intreaba ce planuri ai sau ce fel de activitati desfasori pe parcursul concediului. In final PackPoint iti va oferi o lista bazata pe spusele tale cu lucrurile de care ai nevoie in sejur.

  1. XE si calculezi banii foarte rapid

Aceasta aplicatie este bine-venita atunci cand esti nevoit sa convertesti o suma de bani si tu nu prea ai chef sa stai sa calculezi. Insa cu putin sprijin din partea tehnologiei, totul se va deslusi imediat. Aplicatia XE cere obligatoriu actualizarea ratelor de schimb. Nici nu are rost sa traiesti cu impresia ca platesti in plus in fel de fel de centre sau muzee, straine tie. De acum, trebuie sa iei decizii corecte cu ajutorul aplicatiei care nu te va pacali deloc!

  1. Prety Anti Theft – Cerebus

Sub nici o forma sa nu pornesti cu impresia ca daca mergi intr-o tara straina sau daca iesi pentru o saptamana din zona ta de confort, patesti ceva neplacut. Aceasta aplicatie minune este recomandata si atunci cand poate din neatentie iti uiti telefonul pe o masa si nu stii cu exactitate locul. Te ajuta sa iti localizezi gadgetul si detine capacitatea de a imortaliza involuntar fotografii. Cerberus iti permite si pornirea de la distanta a internetului sau poate bloca imediat ecranul in care codul este testat in nenumarate randuri gresit.

Iar daca tot ne aflam la capitolul “Aplicatii mobile” dorim sa stii ca si compania noastra de transport national si international detine propria aplicatie mobila care poate fi descarcata din Magazinul Play.

Mai mult, este disponibila atat pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vais.romfour, cat si pentru Ios: https://apps.apple.com/us/app/romfour/id1405034803?ls=1

aplicatie mobile Romfour

Share.

About Author

Comments are closed.