Ce imbracaminte sa abordezi iarna cand calatoresti cu autocarul?

0

In articolul acesta o sa povestim despre tipurile de haine pe care trebuie sa le incluzi in bagajul tau, dar si care sunt cele mai indicate articole vestimentare in timpul unei calatorii in sezonul rece. Avand in vedere diferenta de temperatura de afara si cea din interior, risti imediat sa te imbolnavesti, astfel incat vacanta sa se ruineze intr-o clipa.

Pentru a avea grija ca totul sa decurga conform planului, echipa Romfour a intocmit o lista in care a cuprins cele mai potrivite haine pe care esti nevoita sa le ai la indemana intr-o asemenea situatie. In timpul calatoriei, soferii sunt obligati sa opreasca pentru ca lumea din autocar sa se dezmorteasca. Asadar, in acest caz pasagerii vor iesi sa inspire aerul rece pentru a se revigora cateva minute. De aceea este important sa ai la tine o geaca groasa, caciula, manusi si niste ghete calduroase. Te incurajam sa porti cateva straturi de haine care iti permit sa te adaptezi rapid oricarei temperaturi. Atunci cand treci de la un grad la altul este usor sa renunti la un pulover mai gros.

Lana este unul dintre materialele cele mai caldurase care isi face treaba mai ales atunci cand afara este ger. In momentul cand iti faci bagajul, asigura-te ca iti pui cateva bluze din lana merinoasa. Acest tip de lana regleaza temperatura corpului si absoarbe transpiratia. Daca esti o persoana care nu suporta acest material, atunci opteaza pentru un un tricou si un cardigan gros, asortat cu un sal sau cu o esarfa.

Alege o pereche de pantaloni confortabili care sa iti permita sa mai faci si cateva miscari. Avand in vedere ca urmeaza o calatorie care se intinde probabil pe mai multe zile ai nevoie de ceva lejer si care sa nu fie stramt. Un model de pantalon este modelul stretch, adica cel care are un material elastic si care nu se sifoneaza. Acesta este potrivit pentru persoanele care isi doresc sa detina un aspect ingrijit pe tot parcursul calatoriei. Nu este exclus sa te imbraci si cu o pereche de blugi boyfriend mai largi.

Pe langa incaltamintea de iarna pe care trebuie sa o ai in picioare este important sa ai o geaca care sa se dovedeasca si foarte practica. Noi te sfatuim sa iei cu tine o geaca dintr-un material impermeabil care sa evite patrunderea apei. Cum temperaturile scad sub 0o, alege un model prevazut cu un guler mare si  inchidere cu fermoar nu doar cu capse metalice.

Ultimele piese, care sub nici o forma nu pot lipsi din bagajul tau sunt caciula, fularul si manusile. Opteaza  ca manusile tale sa fie tricotate pentru a nu simti frigul, iar caciula sa aiba in interior putina captuseala din polar.

Asadar, acestea ar fi cele mai potrivite articole pe care noi ti le recomandam. Dorim sa te pregatim inainte de calatorie cu sfaturi utile care iti vor face calatoria si mai placuta. Mai ramane sa alegi destinatia unde doresti sa iti petreci concediul, iar Romfour iti va asigura transportul in cele mai bune conditii.

Share.

About Author

Comments are closed.