Concurs! Romfour te aduce mai aproape de cei dragi

0

Pentru ca se apropie luna cadourilor si ne dorim ca fiecare dintre voi sa primeasca ceea ce isi doreste de Sarbatori, ne-am gandit la un concurs prin care sa va aducem mai aproape de cei dragi!

Si asta pentru ca Sarbatorile sunt intotdeauna mult mai frumoase in familie, alaturi de cei dragi alaturi si de bunatatile pe care le pregatiti impreuna in ajun!

Asadar, punem la dispozitie 3 bilete dus-intors pentru 2 persoane, catre orice destinatie operam curse, cu plecare din Romania! Toate detaliile concursului nostru se regasesc si pe pagina noastra de Facebook, unde te poti inscrie si tu!

Asadar, daca esti in Romania si iti doresti cu orice pret sa ii vizitezi si sa ii revezi pe cei dragi din strainatate, atunci esti invitatul nostru de Sarbatori!

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa participi si tu la concursul nostru, iata ce trebuie sa faci pentru a castiga unul dintre cele 3 bilete dus-intors pentru 2 persoane:

  1. Intra pe pagina noastra de Facebook si spune-ne printr-un comentariu la aceasta postare: https://www.facebook.com/RomfourTransportInternational/photos/a.740328432656073/2084672731554963/?type=3&theater de ce iti doresti chiar tu sa castigi o calatorie cu Romfour
  2. Care este destinatia la care vrei sa ajungi
  3. Eticheteaza un prieten caruia i-ai recomanda serviciul nostru de transport international de persoane

Trebuie sa stii ca doar cei care vor respecta si indeplini toate conditiile de mai sus vor intra in extragerea pentru revendicarea premiului pus la dispozitie!

Concursul se desfasoara in perioada 19.11.2018 – 7.12.2018, iar extragerea castigatorilor se va face pe 7 decembrie pe pagina noastra de Facebook, prin Comment Picker.

Asadar, daca nu te-ai inscris deja pana acum la concursul nostru, inca mai ai timp sa te gandesti pe cine vrei sa vizitezi iarna asta.

 

Cele 13 destinatii Romfour sunt urmatoarele:  Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Cehia. 

Care sunt avantajele pe care le ai atunci cand calatoresti cu Romfour?

  • Dispunem de autocare moderne de doua sau trei stele, care la randul lor sunt ‘’accesorizate’’ cu mici biblioteci sau cu ecrane tv, regasite deasupra scaunelor. Pentru a rasfoi una dintre cartile puse la dispozitie, trebuie doar sa rogi soferul sa te ajute, lasandu-i drept garantie buletinul, pe care il vei recupera la finalul cursei, dupa ce returnezi si cartea.
  • Gustarile sunt din partea casei atat la tur, cat si la retur. Facem cinste cu bomboane, apa si cornuri pentru a te indulci putin si a uita de drumul lung catre casa.
  • Si pentru ca stim ca este important sa te hranesti in timpul traseului, noi iti oferim o masa calda pentru fiecare drum.
  • Copiii pana in 2 ani beneficiaza de gratuitate la transport cu conditia de a calatori alaturi de parinti (li se rezerva un loc pe scaunul de langa, iar personalul nostru le sta la dispozitie cu orice au nevoie pentru a avea parte de o calatorie relaxanta). Nu i-am uitat nici pe copiii mai mari. Acestora le punem la dispozitie carti de coloratcarti de povesti sau enciclopedii pentru a beneficia de activitati educative pe parcursul calatoriei si a nu simti cand trece timpul.

Anul acesta, sărbătorile sunt mai frumoase cu Romfour! Iti dorim succes!

 

Share.

About Author

Comments are closed.