Romfour – te ducem oriunde in Europa

0

Cu noi ajungi oriunde in Europa! Nu trebuie decat sa iti rezervi un loc in unele din autobuzele noastre, pe cursa dorita, iar de restul ne ocupam noi. Ne straduim mereu sa te simti confortabil pe perioada calatoriei, avem grija sa iti oferim modalitati de a-ti petrece placut timpul, astfel incat orele sa zboare ca gandul pana cand ajungi la destinatie.

Uita de acel timp pierdut prin autogari sau de drumurile suplimentare pe care le aveai de facut pana la destinatie, dupa ce se incheia cursa cu autocarul. Cu Romfour te poti imbarca de la o adresa exacta, pentru a ajunge la destinatia exacta, fara sa fii nevoit sa mai apelezi la alte mijloace de transport.

Dispunem de autocare de 2 si 3 stele, echipate complet pentru a-ti asigura tot confortul. Printre dotarile noastre se numara sistemul de incalzire independent, aer conditionat, bucatarie de bord, toaleta, sisteme audio-video, scaune rabatabile si multe altele, ce iti vor asigura o calatorie cat mai placuta.

Chiar de la primele curse, am facut tot posibilul de a aduce toti calatorii cat mai aproape de destinatiile dorite, prin stabilirea de trasee pentru zone diverse din Europa. In prezent efectuam transport international pana la adresa de destinatie in 16 din cele 17 tari europene catre care oferim curse, urmand ca din luna februarie sa introducem transportul la destinatie si pentru Italia.

Ce alte avantaje ai daca alegi compania noastra de transport international persoane.

  • Oferim gratuitate la transport pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani
  • Dupa 10 calatorii catre orice destinatie internationala, la Romfour beneficiezi de o calatorie gratuita catre oricare destinatie din cele 17 tari catre care realizam transport international de persoane.
  • Fidelitatea iti va fi rasplatita si dupa 6 calatorii catre destinatii europene: vei putea trimite un colet catre orice destinatie, complet gratuit!
  • Copiii cu varste de pana la 12 ani, dar si pensionarii care calatoresc cu Romfour au parte de reduceri consistente la pretul biletelor
  • Organizam excursii, pelerinaje, vizite la obiective turistice importante, toate in cele mai bune conditii.

Iata cateva dintre parerile celor care au ales Romfour:

”A trebuit sa ma intorc in tara pentru a rezolva niste probleme ce tineau de acte si am cautat cea mai buna varianta din punct de financiar. Romfour a fost cu siguranta cea mai buna alegere si spre surprinderea mea, cu mult peste calitatea pe care o asteptam. Venind din Italia ma asteptam sa am parte de un drum greu, lung si lipsit de confort dar nu a fost deloc asa. M-am simtit foarte bine pe tot parcursul calatoriei! Va multumesc!” (Ecaterina Rotar, Iasi)

”Am calatorit de cateva ori cu Romfour, pot spune ca am fost placut surprins, in plus pachetele iti vin la adresa in timpul mentionat de firma. Dupa parerea mea sunt seriosi.” (Tibi Ungureanu, Targu-Mures)

”Am mers de cateva ori cu ei si pot spune ca este o firma foarte sigura, promta si cu soferi profesionisti. Bravo!” (Mihai Tabacariu, Oradea)

Va multumim pentru incredere si pentru ca ne incurajati sa facem cat mai bine ceea ce facem. Pentru noi, voi sunteti pe locul intai si ne straduim mereu sa va oferim conditii cat mai bune de calatorie, livrari la timp direct la adresa, transport rapid si in siguranta, confort, siguranta si calitate, de aceea va invitam sa vizionati si imagini cu transportul de persoane Romfour:

Share.

About Author

Comments are closed.