Romfour – iti transportam masina pe platforma

0

Ti-ai cumparat o masina? Inseamna ca trebuie sa te felicitam! Sa o stapanesti sanatos si sa te duca mereu in siguranta in cele mai frumoase locuri!

Daca trebuie sa o aduci pe platforma, hai sa vedem impreuna cum o aducem cu bine la tine. Suntem o echipa de profesionisti care de 12 ani transporta masini pe platforma dinspre si inspre Romania. In tot acest timp am castigat un renume binemeritat. De aceea suntem in topul preferintelor cand vine vorba de transportul masinilor pe platforma.

Transportul fiecarei masini se face pe baza unui contract intre tine si noi prin care ne asumam aducerea intacta a masinii, asa cum am preluat-o. Incarcarea si debarcarea masinilor pentru transport auto cu platforma se face numai de catre conducatorii nostri specializati. Preluarea si predarea automobilelor se face pe baza de proces verbal si CMR. Mai trebuie predate actele masinii in original si cheia masinii.

In medie, durata de asteptare pana se preia masina este de 6-10 zile, iar dupa ce este pe platforma noastra pana la expediere mai poate dura pana la 14 zile. Insa acest termen este orientativ. Tarile de unde putem prelua masini sunt: Cehia, Austria, Ungaria, Slovacia, Belgia, Franta, Anglia, Italia (partea de nord), Luxemburg, Germania (in afara Ausburg), Elvetia (Bern, Zurich si Basel), Slovacia (daca este in traseu), Norvegia (Oslo si Bergen), Suedia si Danemarca.

Echipamentul de care dispunem este de ultima generatie, asigurand buna desfasurare a serviciului. Platformele au dimensiuni de 4, 6 si respectiv 8 metri, asigurate cu CMR. Intretinerea acestor platforme este una stricta, facuta periodic. Pentru clienți cu parcuri auto sau dealeri oferim servicii de transport cu transportor cu o capacitate de încărcare de 8 autoturisme.

In filmuletul care urmeaza iti vom arata in cateva imagini ce dotari de remorci avem, cum decurge procesul de ridicare a masinii, transportul ei si predarea la destinatie.

Share.

About Author

Comments are closed.