10 motive sa inchiriezi o masina de la Rent-a-Car Romfour

0

1. Vizitezi orase si locuri noi

Atunci cand inchiriezi o masina, cu siguranta o vei plimba prin locuri noi, pe care nu le-ai mai vazut pana acum. E distractiv si relaxant, numai bun pentru suflet.

2. Iti poti creea propria aventura

De ce sa nu inchiriezi azi o masina, sa-ti pui cortul in porbagaj, sa ajungi intr-un loc de poveste, unde sa faci un foc si sa te uiti la stele?

3. Poti alege o masina care consuma mai putin

Cu totii stim ca e important cat consuma o masina. Daca vrei sa ai grija la bugetul tau, atunci serviciul Rent-a-Car este raspunsul.

4. Esti in siguranta

Autoturismele pe care ti le punem la dispozitie sunt noi, in perfecta stare de functionare. Oriunde ai in plan sa calatoresti, te poti baza pe faptul ca vei avea parte de o masina bine intretinuta, care nu te va dezamagi si nu te va lasa in drum.

 

5. Ajungi la destinatie fara prea mare bataie de cap

Uneori, achizitionarea si intretinerea unei masini personale poate fi o adevarata cheltuiala! Prin serviciile Rent-a-Car Romfour, va puteti folosi de masini doar in momentele in care aveti nevoie sa ajungeti intr-un loc anume.

6. Probezi o masina diferita

Orice sofer va fi curios sa conduca o masina noua, care ii va oferi implicit o alta experienta.

7. Nu adaugi kilometri la masina ta

Orice calatorie aduce masinii tale uzura, iar acest lucru ii scade din valoare. Daca alegi sa inchiriezi in schimb o masina, eviti adaugarea kilometrilor in bordul masinii persoanele. Si, in acelasi timp, vei avea la dispozitie o masina bine intretinuta, de care sa te poti bucura fara stres.

8. Nu depinzi de nimeni

Ești liber să pleci, să te întorci, să te oprești sau să mergi mai departe.

9. Nu trebuie sa-ti bati capul cu intretinerea sau spalarea masinii

Desi trebuie sa predai masina in aceleasi conditii in care ai primit-o, totusi nu trebuie sa o ingrijesti pe termen lung, ceea ce este un avantaj pentru tine.

10. Esti liber sa pleci oriunde!

Cu Rent-a-Car Romfour, poti pleca oriunde iti pofteste inima, atat timp cat nu depasesti termenul de inchiriere inscris in contract. Distreaza-te, fii liber si deschis la experientele noii tale calatorii!

Pentru orice alte informatii referitoare la serviciul nostru Rent-a-Car, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0747645404

 

Share.

About Author

Comments are closed.