Rent-a-Car, inchiriaza o masina de la Romfour

0

Fie ca ai nevoie de o masina pentru vacanta, pentru week-end sau cu orice alta ocazie, afla ca noul serviciu Rent-a-Car de la Romfour iti sta la dispozitie in Falticeni.

De ce anume am nevoie?

Ca sa inchiriezi o masina de la Romfour ai nevoie de un permis de conducere valabil pentru categoria B. Acesta trebuie sa existe in original, autoturismul nu poate fi dat spre inchiriere pe baza unei copii. De asemenea vom mai avea nevoie si de un act de identitate. Pe baza acestor documente se va semna un contract. Va recomandam sa cititi cu atentie contractul de inchiriere inainte de a-l semna, pentru a avea in vedere conditiile prestabilite.

Cat costa?

Pretul pe zi, pentru o masina, este in functie de perioada totala in care o inchiriati. De la noi poti inchiria o masina pentru o perioada egala sau mai mare de trei zile. Pentru trei zile, pretul este de 120 de lei pe zi, iar la o perioada mai mare de trei zile, fiecare zi costa 100 de lei. Iti recomandam ca in cazul in care doresti sa inchiriezi o masina in perioada concediilor de vara (iulie, august), Paste, Craciun sau alte perioade aglomerate, sa faci rezervarea masinii din timp.

Cum intru in posesia ei?

Poti ridica masina direct de la sediul nostru din Falticeni (str. Revolutiei, nr. 6). Confirmare disponibilitatii, eventualele modificari de preturi (in perioada mentionata mai sus – daca e cazul) se vor face prin email/telefonic dupa plasarea comenzii.

Ce poti vizita in Falticeni?

Masina de la Rent-a-car Romfour va fi ridicata din Falticeni, asadar iti recomandam, daca iti permite timpul, sa vizitezi Muzeul de arta Ion Irimescu, casa memoriala Mihail Sadoveanu, lacul de pe valea Somuzului Mare, biserica din Radaseni, unde se afla Icoana Maicii Domnului “Portarita”, facatoare de minuni. De asemenea, daca ai ocazia, poti lua parte la editia anuala a “Targului Marului”, un eveniment dedicat pomicultorilor (in zona Falticeniului se afla multe plantatii pomicole) care are loc in piata Nada Florilor.

Iti recomandam sa vizitezi locuri pitoresti din imprejurimi:

O masina buna te duce oriunde, de aceea iti recomandam sa vizitezi lacul Colibița, Mănăstirea Voroneț, Trans-Rarăul și multe alte locuri minunate unde poți ajunge ușor, chiar și doar ca să iei un picnic în natură.

Unde returnez masina?

In ultima zi stabilita prin contract, trebuie sa aduci masina la agentia noastra din Falticeni, din acelasi loc de unde ai preluat-o. Autoturismul trebuie sa aiba rezervorul plin (in caz contrar va trebui sa te deplasez impreuna cu un agent Romfour la cea mai apropiata benzinarie sa faci plinul). De asemenea, se vor aplica penalitati in cazul pierderii cheilor, a actelor, in cazul deteriorarii masinii sau oricaror alte evenimente care schimba aspectul exterior si interior al masinii.

Pentru orice alte informatii referitoare la serviciul nostru Rent-a-Car, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0747645404

 

Share.

About Author

Comments are closed.