Tot ce trebuie sa stii despre transportul masinilor pe platformele Romfour

0

Ai nevoie sa iti fie adusa masina in Romania? Romfour este rezolvarea la acesta problema. Avem o experiență de 12 ani si in tot acest timp am castigat un renume binemeritat. De aceea suntem in topul preferintelor cand vine vorba de transportul masinilor pe platforma. Stim ce facem si o facem bine.

Iata cateva dintre masinile pe care le-am adus in siguranta la destinatie:

Masina ta e in siguranta cu noi, asta este primul lucru pe care trebuie sa-l stii. Pare foarte complicat sa iti aduci masina dintr-o tara in alta, insa noi iti spunem ca e foarte simplu. Simplu pentru ca facem asta de mult timp si o facem cu profesionalism, pentru fiecare masina in parte. Vom incerca in acest articol sa iti raspundem la toate lucrurile care te ingrijoreaza si sa-ti raspundem la cat mai multe intrebari. Insa nu uita, oricand poti apela unul din numerele de telefon 0740 238 352, 0747 399 735 și 0751 839 386 pentru a afla mai multe informatii personalizate nevoilor tale.

Cat costa sa aduci o masina pe platforma?

Preturile sunt diferite in fiecare situatie pentru ca ele depind de locul de preluare al masinii si de cel al predarii, depind de tipul masinii, de anul de fabricatie si de tonaj. Pretul pentru o masina mica incepe de la 500 de euro, pentru un SUV de la 600 de euro, iar pentru o autoutilitară de la 600-800 de euro. Vei obtine mai multe detalii sunand la operatorii nostri care iti pot calcula cu exactitate pretul in functie de situatie.

Care este procesul de preluare si de aducere al masinii?

La plasarea comenzii este nevoie sa ne furnizezi adresa exacta de unde este preluata masina, datele de contact ale persoanei care o expediaza si un numar de telefon. Acelasi lucru acem nevoie si pentru locul de predare al masinii. Plasarea comenzii inseamna automat si infiintarea unui contract intre tine si noi prin care ne asumam aducerea intacta a masinii, asa cum am preluat-o. Incarcarea si debarcarea masinilor pentru transport auto cu platforma se face numai de catre conducatorii nostri specializati. Preluarea si predarea automobilelor se face pe baza de proces verbal si CMR. Mai trebuie predate actele masinii in original si cheia masinii. Daca se trimit copiiile actelor, atunci va fi nevoie si de copia de buletin a celui de unde va fi preluata masina.

Cat dureaza sa mi se aduca masina pe platforma?

Timpul de asteptare difera in fiecare caz in parte, in functie de tara de unde trebuie preluata masina si de orarul traseelor noastre. In medie, durata de asteptare pana se preia masina este de 6-10 zile, iar dupa ce este pe platforma noastra pana la expediere mai poate dura pana la 14 zile. Insa acest termen este orientativ.

Care sunt tarile de unde se pot prelua masinile?

Desi nu este exclus sa ajungem in mai multe locuri, deocamdata tarile de unde putem prelua masini sunt: Cehia, Austria, Ungaria, Slovacia, Belgia, Franta, Anglia, Italia (partea de nord), Luxemburg, Germania (in afara Ausburg), Elvetia (Bern, Zurich si Basel), Slovacia (daca este in traseu), Norvegia (Oslo si Bergen), Suedia si Danemarca.

Cu ce transportam masinile?

Echipamentul de care dispunem este de ultima genratie, asigurand buna desfasurare a serviciului. Platformele au dimensiuni de 4, 6 si respectiv 8 metri, asigurate cu CMR. Intretinerea acestor platforme este una stricta, facuta periodic. Pentru clienți cu parcuri auto sau dealeri oferim servicii de transport cu transportor cu o capacitate de încărcare de 8 autoturisme.

Ce asigurare ofera Romfour in caz de accidente?

Asigurarea pe care o oferim pe durata transportului este de pana la 150.000 de euro. Trebuie sa stiti ca punem un mare accent pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a echipamentelor și a personalului.

Ce alte informatii mai trebuie sa stii?

Se accepta ca in masina transportata pe platforma sa fie puse patru anvelope de iarna SAU 60 de kg de bagaj. Daca se incarca masina cu mai mult bagaj, kilogramele suplimentare se platesc separat. De asemenea, trebuie stiut ca aparatele electrocasnice care sunt puse in masina nu intra in cele 60 de kg acceptate si trebuie platite separat.

Nu uitati, pentru orice informații legate de serviciul transport auto pe platformă, dar și rezervarea comenzii, vă rugăm să apelați unul din aceste numere: 0740 238 352, 0747 399 735 și 0751 839 386.

Share.

About Author

Comments are closed.