Cadoul de Valentine’s Day pentru jumatatea ta: un mini concediu in Budapesta cu Romfour!

0

Fiecare luna a anului detine farmecul sau care ne motiveaza sa aratam dragoste si atentie fata de cineva drag. Cu nerabdare asteptam sa celebram o noua sarbatoare prin intermediul caruia reusim sa ne manifestam iubirea intr-un mod sincer, dar surprinzator. Luna Februarie este despre gingasie si romantism, deoarece in doar 28 de zile suntem acaparati in mrejele dragostei care capata o mie de forme. De Valentine’s Day, Ziua Indragostitilor, sentimentele devin mai profunde, in special cele fata de persoana iubita care se bucura de un rasfat continuu din partea noastra. In acest moment, cadourile sau surprizele sunt cele care vor domina scena iubirii.

Daca nu ai pregatit un plan pentru Sfantul Valentin sau pentru Dragobete, nu trebuie sa te descurajezi, deoarece echipa Romfour doreste sa iti vina in ajutor cu o idee care sa sparga monotonia. Cel mai impresionant si neasteptat cadou reprezinta o calatorie in afara tarii. Ofera-i un sejur romantic partenerei sau sotiei tale in Ungaria pentru a petrece cateva zile impreuna, exact ca la inceputul relatiei. Aceasta tara europeana este inzestrata cu peisaje naturale, demne de admirat dar si cu frumuseti arhitecturale care sunt de-a dreptul remarcabile. Indiferent de preferinte, aveti la dispozitie bulevarde cochete care adapostesc o multime de restaurante intime pentru a va bucura de o cina romantica.

 

Te sfatuim ca in acest an, sa optezi pentru ceva diferit care sa ii demonstreze cu adevarat cat de mult o iubesti. Am selectat pentru tine doua locatii boeme care iti vor conferi o experienta de neuitat, iar iubitei un tratament pe masura pentru a uita de griji.

  • Mako se afla la doar 19 km distanta de granita Nadlac, fiind un oras ce iti ofera toate motivele sa il alegi daca iti doresti un concediu pe cinste alaturi de iubita ta. Acesta este un orasel primitor si foarte curat. Daca prefereri ceva mai linistit, unde sa iti reincarci bateriile atunci te invitam la baile Hagymatikum, celebre pentru arhitectura lor unica in Europa. Aici vei beneficia de tratamente medicale cu bai termale. De asemenea, ai parte de o balaceala pe masura in bazinele wellness si de o relaxare in cele noua saune moderne. Pentru toti indragostitii, reprezentantii complexului au pregatit spatii speciale pentru masaj si aromaterapie.
  •  Acum este timpul sa pasesti intr-un oras considerat a fi unul dintre cele mai frumoase orase ale         Ungariei. Debretin te invita sa pornesti cu partenera intr-o escapada care sa infloreasca din nou dragostea  dintre voi. Orasul maghiar este inconjurat de o padure si de un centru vechi care abunda de cafenele. Nu doar ca ai ocazia sa analizezi indeaproape obiectivele turistice (Catedrala Sf. Ana; Muzee, Gradina Botanica), dar te poti si relaxa la baile termale Aquaticum.

Speram ca am reusit sa iti oferim o doza de inspiratie pentru perioada romantica ce va urma! Compania Romfour iti ofera servicii de transport national si international pentru a incepe toate demersurile pentru o zi atat de speciala. Nu mai astepta si rezerva acum doua locuri: https://romfour.com/formular/persoane!

Share.

About Author

Comments are closed.