Ne mandrim cu o noua flota de microbuze

0

Anul acesta a fost unul plin de roade pentru echipa Romfour care in fiecare zi a impartasit clientiilor vesti bune cu privire la conditiile de transport. Ne-am propus sa scutim cativa kilometri pentru pasagerii din zona Moldovei si cei care locuiesc in sudul Romaniei. Am realizat cu brio acest obiectiv prin care am castigat trei ore de odihna. Nu am ezitat nici o clipa sa ne demonstram ospitalitatea fata de cei care apeleaza la serviciile noastre de transport national si international de persoane si le-am oferit o portie delicioasa de gulas unguresc. Ei bine, a treia dorinta a fost sa ne reinnoim flota de microbuze pentru a trece la un alt nivel, dar si pentru a ne clasa in topul celor mai bune companii. La jumatatea anului 2019, am reusit sa aducem o serie de mijloace de transport care sa se ridice la standardele tuturor si care sa faca fata drumurilor sau temperaturilor ridicate.

Descopera acum de ce am optat pentru o noua flota de microbuze!

  1. Pentru ca tu sa ai parte de excursii unice alaturi de cele mai dragi persoane

Majoritatea oamenilor care sunt pasionati de turism si aspira sa viziteze muzee, orase istorice sau monumente celebre se indreapta de obicei spre inchirierea unui microbuz. Excursiile sunt mult mai interesante in compania unei familii numeroase, a unor prieteni sau chiar si a celor care au in comun aceleasi hobby-uri. Problema mijlocului de transport este diminuata, iar mai mult, la Romfour te asteapta microbuze noi-noute pe care le poti inchiria imediat. Afla mai multe informatii despre acest serviciu chiar aici: https://romfour.com/servicii/excursii.

  1. Pentru ca tu sa te bucuri de un confort sporit si de sentimentul sigurantei

De departe, una dintre prioritatile companiei noastre este accea de a le oferi celor care isi doresc sa evadeze putin din rutina, microbuze ce beneficiaza de un grad maxim de siguranta. Ne declaram o companie cu experienta in domeniul transportului, iar de aceea ne-am planuit sa iti demonstram acest lucru zilnic. Reinnoirea flotei de microbuze presupune atintirea misiunii firmei la un nivel superior. Absolut toate mijloacele de transport recent aduse sunt supuse unor inspectii tehnice amanuntite inainte de a le preda clientilor. Pe langa acest atuu, garantam ca vei ajunge imediat in locul dorit fara probleme sau abateri costisitoare. Preturile raman aceleasi, insa tu te bucuri de un confort sporit in microbuzele Romfour. Afla acum, motivul pentru care romanii aleg sa calatoreasca cu noi: https://romfour.com/blog/2019/02/19/romanii-aleg-sa-calatoreasca-cu-mijloace-moderne-de-transport-afla-care-sunt-avantajele-calatoriilor-cu-romfour/!

  1. Pentru ca am inteles importanta calatoriei la destinatie in timp util

Avand cele mai bune vehicule, automat oferim si servicii de transport care ne vor asigura ca cei care calatoresc cu noi vor ajunge imediat la destinatie. Ne dorim sa vedem oameni multumiti si o gramada de zambete la finalul calatoriei care sa ne ofere si noua un motiv de bucurie. Pe langa microbuze, detinem in portofoliul nostru inca doua tipuri de mijloace de transport (autocare; masini) pe care le verificam inaintea efectuarii curselor. Ne axam pe conditiile de siguranta pentru cei care urca cu noi la bord pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta.

Te invitam sa fii la curent cu toate noutatile si pe pagina de Facebook, unde mereu publicam stiri proaspete pentru cei care sunt in cautarea unui partener de incredere la drum.

Share.

About Author

Comments are closed.