Indragosteste-te intr-una dintre cele trei destinatii romantice europene

0

Iata un articol prin care ne propunem sa le dezvaluim celor care simt ca si-au gasit in sfarsit timp sa petreaca cateva zile departe de griji sau viata cotidiana. Demonstrarea sentimentelor nu trebuie sa fie influentata de vreo data anume din calendar. De data aceasta, absolut totul decurge de la sine, iar tu trebuie sa simti ca a sosit si clipa sa rezervi la Romfour doua locuri pentru un city break romantic. De departe, aceasta mini-aventura va oferi un nou impuls relatiei tale de cuplu pentru a redescoperi dragostea de la inceput. Plimbarile sub apusul soarelui de-a lungul  unor stradute inguste sau cinele romantice, servite pe terasele unor restaurante de lux sunt cele care vor iti vor cladi temenic relatia.

Noi ne-am cam lasat dusi de val la cat de multe locuri poti vizita alaturi de iubita sau sotia ta, dar avem, totusi trei preferinte unde dorim sa te bucuri de o escapada, plina de iubire!

Sevilla, orasul andaluz desprins din basme

Si daca tot ti-am povestit de stradutele inguste, in Sevillia sunt o multime de astfel de stradute care mizeaza pe un stil renascentist care te motiveaza sa ii spui inca o data cat de mult o iubesti. Ca marime, orasul este cel de-al patrulea din Spania fiind si o destinatie turistica de top, situata pe malul raului Guadalquivir. Tot ce putem sa iti spunem este ca metropola este una de vis si aici se organizeaza numeroase festivaluri, concerte, iar in fiecare zi poti sa descoperi cultura unica in orice restaurant.

Verona, orasul unde dragostea mereu pluteste in aer 

Urmatoarea destinatie este in Italia in orasul Verona, care dupa Venetia, este considerat orasul iubirii. Probabil ai auzit de Verona si in scrierile lui Shakespeare „Romeo si Julieta”, dar orasul si-a castigat notorietatea si datorita culturii si a cladirilor antice. In acest tinut, unde simti si mirosul iubirii sunt doua obiective turistice celebre pe care merita sa le vizitezi. Lacul Garda, o frumusete de nedescris care strabate tot orasul si Piazza delle Erbe, principala piata a Veronei, conceputa deasupra vechiului forum roman.

Salzburg, orasul ce iti pune la dispozitie sarete cu cai albi pentru plimbarile in doi

Majoritatea femeilor adora sa fie rasfatate si mai ales sa simta ca partenerul lor reuseste sa le citeasca gandurile. Orice domnisoara aspira la o plimbare cu trasura de unde sa admire crestele muntiilor sau frumusetile cladirilor, construite in stil baroc. Alaturi de tine, aceasta poate sa dobandeasca amintiri unice care vor inchega relatia de cuplu. Astazi, metropola se numara printre cele mai importante orase culturale ale Europei. Datorita culturii sale, ajunsa la maturitate, reflectata in muzica jazz si clasica ce ofera suflet viu regiunii.

Deci cum ti se par propunerile noastre? Cu siguranta, ai cazut tentatiei de a vizita anul acesta macar una dintre destinatiile romantice! Noi suntem pregatiti oricand pentru o noua aventura, insa mai trebuie doar sa rezervi cele doua locuri la Romfour: https://romfour.com/servicii/transport-persoane

Tine minte ca uneori este indicat ca cele doua persoane a unui cuplu sa isi celebreze iubirea si sa puna mai mult accent pe latura personala pentru o viata cu adevarat fericita.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.