Trimite pachete peste hotare si surprinde-i pe cei dragi in cel mai frumos mod

0

Cine a spus ca distanta mai reprezinta un impediment intre tine si cei dragi plecati peste hotare? De cand cu dezvoltarea flotei, companiile de profil au livrat si o doza de fericire celor pe care destinul i-a separat o anumita perioada. Romfour este responsabil ca tu sa le poti oferi atentii mici familiei tale, stabilita in prezent in strainatate. Din anul 2002, ne mandrim cu o serie de servicii prin care romanii din tara si cei de peste hotare sa poata comunica permanent prin intermediul unor modalitatii mai accesibile.

In acest articol o sa abordam un subiect care aduce multa bucurie celor care apeleaza la noi. Livrarea coletelor in timp util reprezinta un serviciu caruia ii acordam o importanta deosebita. Transportul pachetelor necesita atentie si indemanare din partea intregii echipei care de-a lungul timpului a demonstrat ca se pot darui momente pline de emotie care adeseori te lasa fara cuvinte.

Ce presupune un serviciu de transport colete la Romfour?

In cazul in care pana acum nu ai fost informat cu tarifele sau cu anumite cerinte pe care le presupune un astfel de serviciu, dorim sa iti impartasim cateva lucruri despre acesta.

In primul rand, compania de transport national si international de persoane, efectueaza zilnic curse catre marile capitale ale Europei. In lista traseelor sunt inscrise urmatoarele tari: Germania, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Danemarca, Austria, Polonia, Slovacia si Austria.

Descopera mai multe aspecte aici pentru a fi 100% sigur de faptul ca Romfour este acel partener de incredere la care poti apela oricand ai nevoie: https://romfour.com/servicii/transport-colete.

In privinta tarifelor putem doar sa iti spunem ca acestea sunt concepute pentru toate persoanele, indiferent de buget, dar ele se diferentiaza in functie de destinatia spre care sunt expediate coletele. Pe langa colete, ne-am propus ca ar fi util sa includem si transportul plicurilor care contin acte sau bani tocmai pentru a sari in ajutorul celor care au nevoie de copii sau certificate ale unor documente urgente.

Care este termenul de livrare?

In privinta termenului de livrare, s-a incercat o estimare pe care cu mandrie am reusit sa vedem ca devine o realitate, spre multumirea clientiilor si bucuria firmei.

Coletele pe ruta Romania-Europa vor fi inmanate destinatarului in trei-cinci zile lucratoare si se pot livra la orice ora. Pachetele trimise dinspre Europa spre Romania au acelasi termen de trei-cinci zile lucratoare. Am incercat sa fim promti si corecti cu cei care manifesta incredere in serviciile noastre, iar pentru fidelizarea tuturor, inmanarea coletului se efectueaza direct la domiciliul destinatarului. De asemenea, in ambele cazuri este posibil ca traficul sau conditiile meteo sa fie nefavorabile si in final sa ne ingreuneze munca.

Dorim sa iti mai spunem doar un singur lucru care asigura un transport sigur si optim al pachetelor: ambalarea sa fie in concordanta cu cerintele noastre. Insa pentru a revedea care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont atunci cand expediezi un pachet, citeste acest articol: https://romfour.com/blog/2018/10/22/sfaturi-utile-pentru-ambalarea-corecta-unui-colet/!

Share.

About Author

Comments are closed.