Trimite colete celor dragi, in conditii sigure si mereu la timp

0

Pe langa transportul international de persoane, Romfour ofera inca un serviciu si anume cel de coletarie care ocupa un loc semnificativ in cadrul companiei. Incepand din anul 2002, echipa a incercat sa se axeze pe nevoile clientilor si a luat serios in considerare sfaturile sau cerintele venite din partea acestora. Periodic, soferii sunt testati psihologic si obligati sa beneficieze de pauze regulate pentru a duce la bun sfarsit fiecare cursa. Romfour opereaza saptamanal curse spre cele mai mari tari europene, iar flota de masini asigura si servicii de curierat la cele mai inalte standarde. Asadar, termenul de livrare a coletelor pe ruta Romania-Europa vor fi inmanate in trei-cinci zile lucratoare. In cazul in care termenul de livrare nu este respectat din cauza unei neplaceri, compania de transport promite un discout de 20% la suta la urmatoarea expeditie, insa pana in prezent acest lucru nu s-a intamplat.

Pentru ca soferii sa isi indeplineasca misiunea este nevoie ca cei care apeleaza si sunt interesati de livrarea unui pachet sa tina cont de urmatoarul lucru: limita maxima de greutate este de 25 de kilograme. Pachetele care depasesc aceasta greutate pot fi ambalate intr-un alt colet. Exista insa livrari cu asigurare la cererea expeditorului. Pentru aceasta, compania este nevoita sa perceapa 10% din valoarea produsului. Pe langa aceasta cerinta, ambalarea corespunzatoare este la fel de importanta pentru a oferi un pachet intact care nu poate fi deteriorat foarte usor. Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, prima data coletul trebuie scanat de catre personalul responsabil de la dispecerat. Daca acest pas nu este efectuat, pachetul nu va fi luat in considerare. Dupa ce coletul va fi preluat, noi o sa avem grija ca urmatorii pasi: manipularea si transportul acestuia sa se desfasoare in conditii optime.

Romfour  pune accent pe serviciile de calitate  si isi doreste sa obtina intotdeauna satisfactia clientilor. Clientii multumiti, milioane de zambete si o echipa dedicata, demonstreaza zilnic  profesionalism si corectitudine in momentul prestarii serviciilor.

Prin intermediul acestui serviciu, reprezentantii firmei si echipa sa doreste ca relatiile dintre prieteni, familie, parteneri de afaceri sau simple cunostinte sa nu se piarda. In acest mod, amintirile nu se vor uita, deoarece acum poti sa mentii o legatura vie cu cei plecati peste granite. De asemenea, soferii nostri transporta chiar si plicuri. Acesta este un mare beneficiu in caz de urgente care necesita imediat rezolvare. Se pot trimite sume de bani, diverse acte sau dosare. Tariful expedierii variaza in functie de unde este ridicat.

Te invitam sa vizitezi sectiunea Servicii – Coletarie Nationala si internationala: https://romfour.com/servicii/transport-colete si o sa vezi ca nu exista limita intre tine si cei dragi!

Share.

About Author

Comments are closed.