Destinatiile Romfour, ideale pentru concediul de vara

0

„Tu unde mergi vara aceasta in concediu?” este intrebarea pe care o auzi din ce in ce mai des, fiindca oficial este vara! Acum nu mai trebuie sa meditezi asupra raspunsului pe care esti nevoit sa il oferi interlocutorului tau pentru ca echipa Romfour a gasit o rezolvare. In ciuda vremii capricioase, speram ca vara aceasta sa fie una de neuitat, deoarece ne-am propus sa te inspiram cu cateva destinatii speciale.

Vacanta de vara este ocazia perfecta sa pleci in aventura si sa explorezi ceea ce ti-ai propus un an intreg. Asadar, daca este vara stai relaxat la soare, intins pe un sezlong sau balaceste-te in apa marii albastre. Suna foarte bine, asa-i? De acum nu mai esti „restant” la capitolul Vacante, deoarece poti vizita Europa oricand doresti, dar mai ales te bucuri de o calatorie in siguranta! Romfour este partenerul de incredere care iti ofera servicii de transport international si national de persoane.

  1. La Gomera – Spania

Una dintre cele mai mici dintre Insulele Canare, La Gomera este locul unde si-a inceput calatoria Cristofor Columb. Aici se poate ajunge cu feribotul din Tenerife si este locul ideal daca iti doresti acel tip de vacanta in care sa mergi mult pe jos. Climatul de aici este excelent, varietatea de plante unice este remarcabila, exista multe zone impadurite, dar si stanci sau cascade. Insula nu este foarte dezvoltata din punct de vedere turistic, asadar nu trebuie sa va temeti de aglomeratie.

 

  1. Insula Kos, plaja in care se imbina doua culturi – Grecia

Ramanem in acelasi peisaj, insa patrundem intr-o alta tara europeana care este destinatia preferata a romanilor atunci cand isi planuiesc mini-vacanta de vara. Ei bine, de data aceasta noi am selectat pentru tine o zona de relaxare care se afla foarte aproape de litoralul Turciei. Ti-am zis ca este cu totul altceva! Insula Kos este a doua destinatie unde iti recomandam sa stai tolanit la soare pentru ca este un loc special care imbina influentele venetiene cu cele otomane. Cu siguranta, vei descoperi o alta cultura mai interesanta comparativ cu celelalte destinatii grecesti. Aici poti sa te balacesti in Marea Egee si sa beneficiezi de locuri care inca nu au fost atat de exploarate de catre turisti, fiind o plaja ascunsa!

  1. Insula Pescara, speciala prin nisipul auriu – Italia

Situata in Italia, Insula Pescara este un taram special, deoarece plaja este de o nuanta aurie care are deschidere la Marea Adriatica, insa este inconjurata si de o regiune muntoasa, Abruzzo. Am selectat acesta locatie, fiindca dorim sa iti oferim o dubla experienta. La aproximativ 30 de minute, poti vizita si Parcul National in care vei observa satele pitoresti, asezate la poalele muntilor. Indiferent ca optezi sa iti petreci timpul pe plaja, practicand sportul preferat sau sa pleci in drumetii, orasul Pescara nu te lasa o clipa sa te plictisesti.

Noi ne-am imbarcat de plecare, tu ce destinatie alegi pentru relaxare? Te asteptam pe site-ul Romfour: https://romfour.com/servicii/transport-persoane sa iti rezervi locul la autocar. Avem pregatite pentru tine si alte surprize daca alegi sa calatoresti cu noi!

 

Share.

About Author

Comments are closed.