Spune Da distractiei de 1 Iunie si descopera Romania cu serviciul de rent-a-car!

0

Fiecare luna iti ofera un motiv intemeiat sa evadezi din rutina zilnica si sa pornesti intr-o noua expeditie de familie! Daca te afli in ipostaza de parinte, trebuie sa stii ca cei mici nu uita niciodata de Ziua Copilului si se fac foarte bine intelesi ca aspira la ceva pe gustul lor. Ei bine, acum esti intr-o oarecare masura nevoit sa pui la cale un plan care sa le ofere copiilor prilejul de a se bucura de varsta lor, plina de veselie si lipsita de orice grija.

Surprinde-l pe cel mic cu o vizita prin Romania care sa contribuie, pe langa distractie si la imbogatirea culturii generale. Profita de orice moment si traieste impreuna cu micutul sau micutii tai, momente unice pe care niciodata nu le vei mai retrai, din cauza timpului care parca tinde sa fie din ce in ce mai grabit cu oamenii! Vei observa ca o data cu inaintarea in varsta, iti va fi dor sa ii surprinzi cu un cadou, o excursie sau un premiu, oferit din dragoste parinteasca. Atunci acestia vor fi deja oameni maturi, preocupati de alte aspecte ale vietii personale sau de cariera.

De aceea exista Romfour, compania de transport care iti pune la dispozitie si un serviciu de inchiriat autoturisme! Acesta este destinat si celor care desi detin propriul vehicul sunt in cautarea unui mijloc de transport total diferit ca cel din garaj.  Ce ramane de bifat? Daca ti-ai propus sa iti surprinzi familia, in special copiii, te incurajam sa iti duci la indeplinire planul prin accesarea site-ului: https://romfour.com/servicii/inchirieri-auto. Cu siguranta este una dintre acele decizii luate cu gandul la fericirea celor care ti-au dat motive adevarate sa te bucuri si sa pretuiesti viata in sine.

Pentru o doza de inspiratie, echipa noastra ti-a pregatit cateva dintre destinatiile romanesti, ideale pentru o vizita in familie! Poate incerci un pic din toate, daca timpul si starea de spirit sunt de partea ta!

Vulcanii noroiosi – pentru cei care iubesc drumetiile

Daca intamplarea face sa te afli prin Buzau este pacat sa nu treci pana la Berca, cunoscuta ca fiind si tara Vulcanilor Noroiosi. O locatie perfecta pentru cei mici care se pot juca in voie cu namol sau pentru a vedea indeaproape cum din craterele inguste curge lent larva.

Cazanele Dunarii – pentru o croaziera in familie

Aceast obiectiv turistic este o imbinare intre munte si mare, unde se poate pescui sau de ce nu, puteti sta la plaja relaxati cateva ore bune, fara ca soarele sa fie periculos. Nu am ales intamplator Cazanele Dunarii, pentru ca exact acolo se intersecteaza Dunarea cu Muntii Carpati! Ei bine, aici ai parte de plimbari cu barca sau sansa de a vizita Pestera Ponicova (Pestera Liliecilor).

Ocna Sibiului, judetul Sibiu

Ultima si nu cea din urma destinatie este Ocna Sibiului, unde cei mici au parte garantat de distractie si de o oaza de relaxare! Complexul balnear este renovat recent si beneficiaza de saune, terenuri de sport, iar cei mici se balacesc intr-o piscina cu apa dulce care este doar a lor!

Drum bun si mult spor la impachetatul bagajelor! Nu uita acasa cheful si buna-dispozitie pentru a avea un 1 Iunie exact ca in zilele copilariei tale, insa petrecute de aceasta data in compania propriilor copii!

Share.

About Author

Comments are closed.