Donezi si te rasplatim cu o calatorie gratis!

0

Doneaza-ti valoarea biletului si vei fi rasplatit cu o calatorie gratis!

In preajma sarbatorilor, si nu numai, cu totii ar trebui sa fim mai blanzi si mai ingaduitori cu persoanele care nu pot simti magia Pastelui, din cauza unor neajunsuri materiale sau a starii precare de sanatate. Romfour doreste sa schimbe vietile celor saraci intr-un mod pozitiv, incurajandu-si clientii sa faca un gest bun pentru oamenii nevoiasi care isi petrec zilele sau anii, alergand disperati prin spitale in cautarea unor solutii salvatoare.

Donatia este cea mai potrivita cale prin care poti sa iti demonstrezi bunatatea spre cei care, din pacate nu au avut sansa sa simta esenta unei vieti fericite. Multi au avut ghinionul sa se nasca bolnavi, fiind neputinciosi in fata destinului care i-a fortat sa “dea piept” unor necazuri ce le-a marcat puternic viata. Indiferenta acapareaza tot mai multa lume, insa mila si generozitatea sunt tot mai rar intalnite. Totusi pentru a construi o societate dispusa pentru ajutorarea celor devaforizati, este nevoie sa incepem cu propria persoana pentru a ne dovedi ca suntem capabili de fapte marete. Vorbind despre importanta acestora, vei observa treptat si tu o schimbare pozitiva in comportamentul tau din care vor rezulta in viitor acte de caritate.

In aceasta perioada orice donatie, indiferent de cantitatea sau natura acesteia este bine-venita  in special pentru cei care nu au langa ei familia sau macar cateva rude indepartate care sa le mai aline durerea sufleteasca. Un sfat, o vorba buna sau un gest reprezinta trei ingrediente vitale pentru a mai videca pentru un moment durerea din cei patru pereti albi si tristi. Omul bun este cel care crede ca intr-adevar minunile exista si simte o bucurie imensa in clipa in care daruieste speranta. De un lucru poti fi sigur: orice fapta buna se va intoarce inzecit atunci cand te astepti mai putin!

Asadar, echipa Romfour a lansat o noua campanie prin care urmareste sa ofere o mana de ajutor persoanelor bolnave, internate in spitalele din Romania. In luna Aprilie, compania de transport va oferi 20 de bilete gratuite celor care aleg sa isi doneze valoarea unei calatorii catre „Asociatia Daruieste Viata”. Ne-am indreptat spre aceasta asociatie, deoarece reprezentantii si voluntarii acesteia, cauta in permanenta solutii pentru a creste durata de viata a bolnavilor sau a celor care sufera de boli rare. Eforturile sunt vizibile, fiind reflectate in investitii de zeci de milioane de euro in institutiile spitalicesti (construirea unor laboratoare pentru diagnosticarea cancerului, renovarea sectiilor de pediatrie sau construirea unor camere sterile).

Daca pana acum nu ai facut o fapta buna, iata  ca acum ai sansa sa fii o persoana marinimoasa!

Contacteaza-ne telefonic la numarul 0747 066 966, iar noi iti vom rasplati gestul cu un bilet gratuit catre destinatia europeana spre care ti-ai rezervat loc. „Dar din dar se face rai” spune un vechi proverb, insa doar atunci cand daruiesti din inima vei fi rasplatit pe masura. Acest lucru il urmareste si Romfour pentru a raspunde intentiei tale de a dona catre cei pe care soarta ii pune la incercare!

Afla mai multe detalii despre intreaga campanie pe pagina de Faceebok si  alege sa oferi o mana de ajutor celor rapusi pe patul de spital!

Share.

About Author

Comments are closed.