De Paste, Romfour daruieste cosuri cu produse traditionale romanesti

0

Cu prilejul Sfintei Sarbatori Pascale, anul acesta ne-am propus sa impartasim fericire celor care apeleaza la serviciile companiei de transport Romfour. Scopul principal al campaniei lansate este acela de a le oferi o mica bucurie celor care nu au ocazia sa petreaca Pastele impreuna cu familia, plecata in strainatate. Aceasta sarbatoare este una dintre cele mai importante momente pentru credinciosii din intreaga lume si pe care o asteapta cu sufletul la gura. Fiind o luna potrivita pentru surprize, echipa Romfour organizeaza o tombola prin intermediul caruia ofera 13 cosuri pline cu bucate traditionale celor care se inscriu in cursa.

Am inceput sa ne intrebam daca exista ceva mai relaxant decat sa te bucuri de un mini-concediu in care sa simti cu adevarat gustul preparatelor, servite intr-o atmosfera de familie. Avand in vedere ca vei primi cateva zile libere, de ce sa nu primesti tot gratis si un cos cu preparate autentice romanesti? In general, masa de Paste trebuie sa fie bogata, insa cumpatata pentru a evita mai tarziu unele probleme. Totusi, te sfatuim sa nu faci abuz de nimic si sa oferi din bunatati si celor care iti calca pragul cu ocazia Invierii Domnului.

Pentru a participa la tombola, te invitam sa accesezi pagina de Facebook si sa etichetezi persoana pe care ti-ai propus sa o surprinzi cu un cadou cu produse romanesti. De asemenea trebuie sa notezi intr-un comentariu si tara europeana unde sunt prietenii sau rudele tale pentru a le livra cosuletul. Nu este exclus sa iti mentionezi propriul nume pentru a imparti surpriza cu cei de peste hotare care au reusit sa ajunga la masa de Paste.

Tombola are la baza o regula esentiala pe care trebuie sa o ai in vedere, in special in prima jumatate a lunii Aprilie: pentru a intra in joc este necesar sa expediezi un colet sau sa calatoresti peste granite.

Iata de ce te incurajam sa participi la concurs, in cazul in care ai indeplinit conditiile descrise anterior:

  • se spune ca norocul poate sa fie de partea ta atunci cand urmeaza o sarbatoare Sfanta. Asa cum am mentionat, Pastele este prima sarbatoare a anului si una dintre cele mai importante din viata celor care cred in Dumnezeu. Ce spui? Iti incerci norocul?
  • daca doresti sa faci un bine sau o bucurie, astrele se aliniaza cu siguranta in favoarea ta pentru indeplinirea scopului;
  • in cazul in care nu ai mai participat la o tombola, acum este sansa ideala. Nicioadata nu se stie cum vei castiga din prima, chiar daca este un premiu mai mic, dar noi te asiguram ca are un gust delicios!

Nu mai sta prea mult pe ganduri ca deja am inceput numaratoarea inversa si ne apropiem cu pasi repezi de data de 22 Aprilie, moment cand vom anunta fericitii castigatori!

Share.

About Author

Comments are closed.