Si tu ai sansa sa castigi un Iphone X cu Romfour

0

Luna Aprilie este una in care iti punem la dispozitie o multime de premii pe care le poti castiga daca participi la concursurile sau tombolele pe care tocmai le-am lansat. Cel mai bun mod de ne arata recunostinta celor care au avut incredere in Romfour este reflectata prin oferirea unor mici atentii materiale. De aceasta data, ne-am hotarat ca este timpul sa marim miza si sa punem in joc un telefon de ultima generatie. Fiind un dispozitiv mobil, acesta a devenit un trend, fiind din ce in ce mai controversat prin sistemul de operare sau design.

Pentru a te inscrie in concurs trebuie doar sa raspunzi la urmatoarea intrebare: „De ce recomanzi celorlalti compania de transport, Romfour? O intrebare simpla, dar pentru noi raspunsul este unul valoros care ne va ajuta sa ne imbunatatim pe viitor serviciile. Prin intrebarea adresata clientilor nostri, ne propunem sa luam in serios nevoile sau cerintele tuturor care isi rezerva un loc, livreaza colete sau opteaza pentru tractarea autoturismelor. Asadar, raspunsurile primite vor semnala unele aspecte care privesc organizarea sau intregul proces al transportului. In final, echipa va beneficia de o perspectiva proaspata care inglobeaza tot brandul Romfour.

Lucrand impreuna cu tine, reusim sa ajustam sau sa mentinem la un standard superior serviciile furnizate. Scopul nostru este acela de a descoperi si care sunt punctele forte ce ne mentin prezenti in domeniul transportului si care ne diferenteaza de restul companiilor care au aceeasi misiune.

Realizarea obiectivelor presupune exprimarea parerii tale prin intermediul unui comentariu pe care sa il adaugi in cadrul paginii de Facebook. Se spune ca nu poti stii niciodata daca un medicament este bun doar atunci cand ii cunosti beneficiile sau efectele adverse care s-au manifestat celor ce l-au consumat. Ei bine, situatia se prezinta la fel si in acest caz.

Haide sa iti spunem de ce este esential sa ne oferi o recomandare:

Potrivit studiilor de marketing, aproximativ 91%  dintre persoanele care utilizeaza internetul acorda o importanta majora acestor opinii, iar un procent de 84% dintre clienti manifesta incredere, considerandu-le foarte personale si adevarate.

Feedback-ul oferit este bine-venit, deoarece suntem constienti ca de-a lungul timpului va avea un impact pozitiv, fapt ce creeaza pentru noi un context prielnic si mult mai bun in domeniul in care ne desfasuram activitatea.

Haide sa colaboram, iar noi te vom rasplati cu un iPhone X daca norocul iti va surade in momentul cand vom extrage marele castigator! Te incurajam sa iti anunti colegii sau pe cei care stii ca in trecut au apelat la serviciile noastre sau poti sa ii surprinzi prin mentionarea lor la postarea publicata. Nu uita ca in data de 19 aprilie vom anunta castigatorul concursului!

Mult succes!

Share.

About Author

Comments are closed.