Viziteaza 3 parcuri nationale cu Romfour

0

Iata ca intr-un final am intrat oficial in sezonul de primavara, un moment superb cand natura se dezmorteste treptat, iar vestitorii acestui anotimp, gingasi isi fac aparitia. Mare ne este bucuria cand temperaturile devin mai prietenoase, lucru ce ne motiveaza sa iesim din starea de amorteala. Pentru a simti vibratia acestui minunat inceput de primavara , echipa Romfour iti propune sa dai uitarii iarna grea, planificandu-ti o escapada. Scopul este acela de a descoperi frumusetile Romaniei. Cat de minunat este sa observi cum natura se trezeste si incepe sa infloreasca! Poti sa fii martorul acestui spectacol daca alegi sa vizitezi cateva parcuri nationale ce gazduiesc numeroase cascade, plante rare si specii de animale care timide isi fac aparitia printre crengile copacilor sau tufe. Fiecare parc se remarca prin peisaje unice care parca se intrec in splendoare una pe alta.

Mijlocul de transport trebuie sa fie ultima ta grija, deoarece avem pentru tine solutia potrivita! Aventureaza-te alaturi de gasca de prieteni si inchiriaza o masina din flota Romfour pentru a beneficia de tot confortul unui autovehicul sigur si dotat corespunzator. Consulta site-ul: https://romfour.com/servicii/inchirieri-auto si rezerva-ti un autoturism care iti ofera ocazia sa stationezi ori de cate ori doresti sa admiri peisajele montane rupte din inima naturii. Romania se mandreste cu peste 20 de astfel de parcuri ce detin rezervatii protejate prin lege.

Inarmeaza-te cu voie buna pentru o scurta plimbare pentru a respira aer curat si o clipa de liniste!

  1. Parcul National Cheile Nerei

In acest colt de rai, exista sase rezervatii naturale care se intind pe o suprafata enorma de 36 000 de hectare, unde isi au adapostul cerbii carpatini, ursii, jderii de stanca sau bursucii. Bineinteles ca lista poate continua, insa dorim sa iti spunem ca aici sunt lacuri carstice (Ochiul Beiului si Lacul Dracului) cascade si pesteri. O data patruns  in Cheile Nerei, vei vedea ca este un mediu neantins de mana omului sau de tehnologie.

  1. Parcul National Defileul Jiului

Am ales ca si destinatie acest parc, deoarece aici se gaseste o vale frumoasa ce le ofera turistilor amintiri de nepretuit. Dupa parerea lor, valea este una dintre cele mai remarcabile creatii ale naturii, fiind de o frumusete rara. In acest punct, muntii Valcan, Godeanu si Parang se intersecteaza, fapt pentru care  gazduieste o multime de pesteri si lacuri salbatice, cele din urma fiind perfecte si pentru practicarea pescuitului. Mai mult, in cei 11 000 de hectare sunt zone speciale, destinate cercetarilor stiintifice ale ecosistemului. Conform biologilor, defileul Jiului adaposteste peste 700 tipuri de plante si peste 400 de specii de animale.

  1. Parcul National Cheile Bicazului

Padurile de molid, traseele montane si statiunile sunt doar trei dintre motivele principale pentru care iti recomandam sa explorezi acest obiectiv turistic. Cu o suprafata de 6 500 de hectare, zona include peste 100 de plante ce sunt clasificate superior, doua fiind unice in intreaga lume. Majoritatea turistilor vin aici sa petreaca un weekend intreg si isi pot rezerva locul la o statiune climaterica.

Acestea au fost recomandarile noastre pentru a avea un inceput de primavara asa cum se cuvine, mai ales daca in sezonul de iarna ai ales sa stai doar in jurul orasului! Revigoreaza-te cu aer curat intr-un loc pe care natura il ofera omenirii!

 

Share.

About Author

Comments are closed.