Cum arata bagajul perfect pentru o calatorie in strainate?

0

Oamenilor le face placere sa calatoreasca! Este concluzia la care a ajuns echipa Romfour, datorita apelurilor telefonice pe care le primeste zilnic. Cei mai multi sunt fericiti si chiar nerabdatori sa isi asigure din timp locul in autocar, de aceea isi fac o rezervare. Cu bucurie, echipa noastra le transforma visul in realitate si le ofera privilegiul de a calatori in conditii de siguranta. Toate bune si frumoase, insa pana la imbarcare, clientii sunt nevoiti sa se confrunte cu o situatie care se dovedeste de multe ori dificila: pregatirea bagajului. Aceasta grija este regasita in special la femei, deoarece ele sunt nevoite sa se limiteze in alegerea lucrurilor pentru vacanta. De aceea este esential de la inceput sa fii cat mai organizata si sa te gandesti din timp care sunt acele lucruri indispensabile care trebuie puse in valiza.

Ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi eficiente care sa te inspire pentru a nu incarca bagajul cu haine ce vor ocupa spatiul inutil. Se pare ca si in acest context, ordinea este prima regula care trebuie respectata.

Mai mult decat atat, o calatorie inseamna relaxare. Plecand de la acesta idee trebuie sa analizezi care sunt hainele in care te simti mai lejera. Pentru a fi mai usor de introdus in bagaj este important ca articolele vestimentare sa fie calcate si impaturite. In aceasta etapa este indicat sa iti alegi haine care sunt usor de asortat si care nu necesita sa fie calcate ori de cate ori vor fi purtate. Bineinteles pentru serile romantice, o camasa eleganta este de nelipsit. In privinta incaltamintei este nevoie sa te rezumi la doua perechi, deoarece si asa ocupa destul de mult spatiu.  In privinta accesoriilor, te sfatuim sa le lasi acasa, deoarece ai nevoie de un moment de respiro.

Dupa ce te-ai decis ceea ce vei lua cu tine, urmeaza cea mai importanta etapa si anume aranjarea cu rabdare a tuturor lucrurilor selectate. Nu iti poti permite sa le arunci la intamplare, deoarece iti va fi foarte dificil sa inchizi  fermoarul la final.

Ti-am pregatit cateva trucuri de economisire a spatiului care sa te inspire pentru a avea un bagaj ordonat.

Hainele facute sul – aceasta tehnica presupune rularea hainelor pentru a pastra articolele cat de cat nesifonate in loc sa le asezi teancuri. In acest pas este nevoie sa intinzi fiecare piesa apoi sa o rulezi pana va fi asemeni unui cilindru, dar cat mai apropiate. Aceasta tehnica o poti utliza atunci cand doresti sa estompezi spatiile goale dintre pantofi.

Ordinea conteaza – daca in valiza ta se regasesc si obiecte cu forma plata sau dreptunghiulara, atunci aseaza-le imediat astfel incan sa acoperi denivelarile existene care pot produce o dezordine totala. Te incurajam sa le asezi la baza bagajului pentru a avea de la inceput stabilitate.

Grupeaza obiectele – produsele de igiena trebuie foarte bine delimitate de celelalte lucruri pentru a nu fi imprastiate in toata valiza. Spre exemplu, apeleaza la cateva ambalaje de plastic. Tot in aceasta etapa, poti sa introduci obiectele unul intr-altul pentru ca mai apoi sa utilizezi spatiile laterale pentru asezarea unor cabluri sau adaptoare.

In concluzie, acestea au fost principalele trei trucuri pe care noi le-am descoperit pe parcurs pentru a avea un bagaj aproape perfect. Romfour te invita sa iti programezi o escapada: https://romfour.com/servicii/transport-persoane acum ca in sfarsit ai aflat cum poti sa iti organizezi din timp si bagajul intr-o maniera corecta si eficienta!

Share.

About Author

Comments are closed.