Romanii aleg sa calatoreasca cu mijloace moderne de transport. Afla care sunt avantajele calatoriilor cu Romfour!

0

Unul dintre cele mai dinamice domenii este cel al transportului rutier care a capatat amploare in special dupa anul 1989, an in care au aparut o multime de firme ce aveau deja capital privat. Acest statut le-a oferit privilegiul de a produce schimbari majore care au atras beneficii importante si clientilor, aflati in cautarea unui loc de munca stabil in strainatete. Aproximativ 99% dintre societatile care opereaza in acest domeniu se straduiesc sa puna accent pe tehnologie, de aceea detin doar autocare dotate cu aparatura de ultima generatie.

Companiile de transport abunda in oferte atractive si tentante cu scopul de a se bucura de un adevarat succes pe termen lung. Un exemplu relevant este si Romfour, partenerul de incredere care si-a extins serviciile de transport si peste granitele tarii pentru a pune la dispozitie servicii si pachete complete. Se pare ca multi dintre intreprinzatori s-au concentrat pe aceasta dezvoltare, insa cu greu au reusit sa faca fata acestei provocari. Chiar daca autocarul este unul dintre cele mai accesibile si avantajoase mijloace de a calatori peste granite, acesta trebuie sa ofere pasagerului confort, siguranta, incredere si o doza de flexibilitate. Romfour indeplineste cu brio aceste conditii primordiale care transforma o simpla calatorie intr-una placuta si lipsita de griji.

De la inceputul infiintarii companiei, conducerea s-a axat pe intocmirea unui plan care sa urmareasca satisfacerea deplina a clientului si sa il surprinda cu mici atentii sau oferte interesante. Fiind un domeniu in plina expansiune, exista o multime de astfel de companii fiecare avand politica proprie. De aceea, dorim sa iti enumeram principalele puncte cheie pe care compania Romfour le detine in prezent, datorita echipei nostre care a demonstrat mereu seriozitate si profesionalism in munca desfasurata.

  • Pretul unui bilet – la prima vedere, pretul este cel care face diferenta intre noi si ceilalti parteneri. Pe langa dotarile din autocar sau gratuitatile oferite, acest aspect il intereseaza cel mai mult pe viitorul client. In urma unor analize, echipa Romfour a constatat faptul ca nu ai nevoie de un buget substantial pentru a achizitiona un bilet de calatorie. Din anul 2012, am oferit tarife accesibile pentru a permite tuturor sa se bucure de o vacanta sau sa isi indeplineasca un vis in strainatate. In prezent, oferim cinci euro reducere, daca plata online se efectueaza integral;
  • Compania dispune doar de autocare care sunt de doua sau trei stele ce au in componenta lor mini-biblioteci pentru o calatorie mai relaxanta sau pentru a diminua starea de plictiseala. Oferim bomboane, apa sau croissante gratis, deoarece ne place sa fim gazde atente si primitoare cu cei care ne- au demonstrat incredere. Suntem constienti ca pe langa pretul atractiv, micile gesturi vor ramane intiparite in mintea tuturor;
  • Transport gratuit pentru copilasii cu varsta de pana la doi ani. Permanent am pus acccentul pe nevoile si cerintele clientilor nostri. Am conceput aceasta oferta, deoarece dorim sa ii scutim pe parinti de o cheltuiala in plus si sa le dam inca un motiv pentru care sa apeleze la Romfour.

In concluzie, acestea au fost principalele aspecte pentru care te incurajam si pe tine sa apelezi la noi pentru o calatorie relaxanta care se va desfasura in conditii de siguranta, datorita personalului pasionat si mereu la dispozitia ta. Programeaza-ti un concediu, o vacanta sau fa-le o simpla vizita rudelor tale: https://romfour.com/servicii/transport-persoane si lasa-ne sa iti dovedim ca cele descrise anterior sunt cat se poate de adevarate!

 

Cu drag,

Echipa Romfour

Share.

About Author

Comments are closed.