Ce aplicatii folosesti intr-o tara straina?

0

Atunci cand iti planifici o excursie intr-o tara straina este indicat sa iti iei cu tine o harta a orasului unde te vei relaxa sau de ce nu sa iti instalezi cateva aplicatii pe dispozitivul mobil. In prezent, traim intr-o lume ce se afla in plina expasiune digitala. Acesta este un avantaj care ne ofera o mie de instrumente si aplicatii mobile care la randul lor ne scot din dificultate in anumite circumstante. Pentru o mini-vacanta cat mai frumoasa ai nevoie sa te orientezi la fata locului pentru a cunoaste principalele puncte sau zone de interes. Asadar, pe langa buget, bagaj si documente, tableta sau smartphone-ul vor fi doua instrumente care presupun o pregatire temenica. Aceste doua dispozitive sunt utile deoarece nu doar ca vei imortaliza momentele unice, insa le vei utiliza atunci cand ai nevoie. In cazul in care doresti sa traduci unele propozitii mai dificile sau sa convertesti o suma de bani, e mai usor cand ai la indemana unul dintre cele doua dispozitive. Acestea iti vor face calatoria mai usoara, fara a te mai complica intreband trecatori grabiti.

Inainte de imbarcare, trebuie sa stii ca in unele tari, accesul la internet este costisitor sau viteza de incarcare este extrem de mica, lucru care te va frustra. In cele ce urmeaza, ti-am pregatit cateva aplicatii offline pe care noi le recomandam sa le utilizezi cu incredere intr-o tara straina.

XE Currency – aplicatie gratuita ce nu te lasa la greu atunci cand trebuie sa platesti o anumita suma de bani pe un suvenir sau pe un produs. De ce sa pierzi timp pretios sa iti calculezi nota de plata? Acum ai cea mai buna solutie care se instaleaza fara probeleme pe Android si pe IOS, fiind foarte usor de utilizat, iar convertirea se efectueaza in timp real, chiar si offline. Pentru a nu avea probleme sau neplaceri, sfatul nostru este ca inainte sa actualizezi ratele de schimb valutar.

Zomato – una dintre cele mai cunoscute aplicatii pentru descoperirea localurilor (cafene, baruri, restaurante) din oras, dar mai ales din apropierea ta. Lucrul incantator al aplicatiei respective este afisarea meniului, a recenziilor, a diferitelor poze, insa cel mai esential aspect consta in vizualizarea preturilor. In acest mod, mergi la sigur, fiindca deja cunosti in mare ceea ce vei gasi in localul selectat de tine. Daca intr-o zi optezi pentru un meniu acasa, comanda iti va fi livrata exact in fata usii. Around Me este o alta alternativa care te informeaza unde te afli in acel moment si care sunt principalele repere din proximitate.

Maps me – aplicatia care te ajuta sa te orientezi cu precizie in noua vacanta. Se pare ca si aceasta aplicatie functioneaza offline. Nu trebuie decat sa o descarci in dispozitivul tau! CityMapper reprezinta o alta aplicatie eficenta pe care o poti instala pentru gasirea celor mai potrivite mijloace de transport!

Doulingo este una dintre cele mai indicare aplicatii care include 27 de limbi straine. Prin intermediul acesteia vei intelege ceea ce iti va transmite un strain pentru a reusi sa comunici cu el.

Asadar, acestea au fost cateva dintre cele mai utile aplicatii de mobil care functioneaza fara conexiune la internet. Acum ai sansa sa fii si un calator in lumea digitala si sa descoperi noutatile din acest domeniu. Pana atunci, nu uita ca Romfour, compania de transport national si international de persoane iti ofera o multime de beneficii pentru a avea o calatorie cat mai placuta. Viziteaza site-ul nostru si alege-ti desinatia pentru concediul urmator: https://romfour.com/ sau descarca aplicatia Romfour gratuit!

Share.

About Author

Comments are closed.