Vrei o oferta avantajoasa pentru transportul masinii pe platforma?

0

Suntem o echipa dedicata care doreste sa ofere servicii impecabile si calitative, astfel incat toti clientii sa fie cu adevarat multumiti. In fiecare zi, concepem promotii atractive sau oferim anumite gratuitati pentru a fi siguri ca ajungem sa indeplinim si cele mai aprige dorinte ale persoanelor care manifesta incredere in Romfour.

Una dintre ofertele lansate in luna octombrie vizeaza transportul unui autovehicul pe platforma. Daca in articolele precedente am descris care sunt principalele avantaje ale acestui tip de transport, acum este momentul sa te motivam sa optezi pentru acesta. Inainte de toate, trebuie sa tii cont de faptul ca suntem o echipa care se mandreste cu o experienta de doisprezece ani in transportul national si international de persoane. Acest lucru ne-a dat sansa ca de fiecare data sa analizam cat mai bine cerintele clientilor si in acelasi timp sa imbunatatim fiecare ramura a serviciilor pe care le punem la dispozitie. La capitolul transport pe platforma suntem lideri datorita organizarii eficiente si a promtitudinii de care am dat dovada.

De curand, am publicat pe site-ul oficial si un pachet promotional destinat celor care doresc sau sunt in cautarea unui partener pentru a transporta in siguranta masina din strainatate. Pietele auto din Germania si Austria sunt la mare cautare, iar romanii le acorda o atentie deosebita datorita preturilor avantajoase. Intr-adevar si masinile sunt intr-o stare foarte buna si detin acele dotari tehnologice pe care astazi, romanii le considera esentiale si vitale: ecrane digitale cu touch, sisteme de monitorizare sau diverse comenzi pentru volan. In prezent, dispunem de echipamente de ultima generatie, deoarece sunt o baza care ne asigura ca intreaga operatiune de preluare si transportare a comenzii se va desfasura in siguranta. Platformele care vor aduce in tara “comanda” au dimensiuni care variaza intre patru-opt metri si care periodic sunt verificate din punct de vedere tehnic.

Pentru a spori si mai mult increderea celor care inca nu sunt decisi care este cea mai potrivita companie de incredere si in masura sa efectueze transportul, am hotarat ca ambele parti sa semneze un contract. In acest mod, tu vei sta linistit si relaxat acasa, asteptand ca noua achizitie sa soseasca in fata casei tale. Prin intermediul actului, echipa Romfour te asigura si isi asuma transportul respectiv in conditii optime, exact asa cum a preluat-o de la vechiul stapan. Soferii nostri sunt persoane pasionate, specializate in arta condusului, inzestrate cu mult curaj, rabdare si autostapanire.

Asadar am conceput oferte atractive care vizeaza strict doua tari: Germania si Austria:

  • Transport autoturisme: 299 euro;
  • Transport monovulume: 399 euro;
  • Transport SUV-uri: 499 euro;

Daca tot am adus in discutie preturile atractive, surprizele pentru tine nu se opresc aici. Te invitam sa descoperi si alte oferte in link-ul urmator: https://romfour.com/oferte. Acestea fiind spuse, mai dorim sa precizam un lucru important: nu doar brandul masinii conteaza, ci si calitatea firmei care o va tracta.

Share.

About Author

Comments are closed.