5 aplicatii de smartphone pe care orice calator trebuie sa le aiba instalate

0

Stim cu totii ca inainte de a pleca in vacanta mult asteptata, e bine sa fii pregatit si sa ai toate temele facute. Pe langa ceea ce punem in bagaj, obiectivele turistice pe care sa le vizitam sau aparatul de fotografiat, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine si cateva aplicatii pe care le poti instala in smartphone-ul tau, fie ca vorbim de Android sa IOS. Mai ales acum cand exista sute de aplicatii mobile care ne fac viata mult mai usoara zi de zi.

#1 Kindle

Oricat de mult ai prefera cartile tiparite, trebuie sa recunosti ca in cazul unei vacante este mult mai util sa ai acces la 10 carti diferite folosind un Kindle, decat sa le cari pe toate in bagaj. Iar cu ajutorul aplicatiei, vei putea citi linistit pe drum, fara a te plictisi sau a-ti ocupa timpul cu lucruri nefolositoare.

 

#2 Rome2rio

Este aplicatia care te ajuta sa cauti orice oras, obiectiv turistic sau adresa din lume, oferindu-ti sute de posibilitati pentru a ajunge din punctul A in punctul B. De asemenea, in cazul in care cauti informatii despre mijloacele de transport pe care le poti folosi, Rome2rio iti ofera posibilitatea de a gasi cea mai ieftina varianta. Trebuie sa o incerci si tu!

 

#3 Duolingo

Aplicatia include 27 de limbi fiind alcatuită din lectii de mici dimensiuni sau diferite jocuri prin care ai posibilitatea sa inveți cum sa citesti sau sa scrii in limba respectiva. De la verbe, la expresii intregi, Duolingo este ca un profesor care se afla direct la tine in telefon si de la care inveti zilnic lucruri noi. Iar daca esti in vacanta, cu atat mai mult devine si mai utila pentru ca poti afla cum sa comanzi pranzul la restaurant sau cum sa spui multumesc, exact in limba interlocutorului.

 

#4 CityMapper

Unul dintre aspectele importante atunci cand decizi sa mergi intr-o vacanta si bineinteles iti doresti sa vizitezi cat mai multe obiective turistice vizeaza transportul public pe care il poti folosi pentru a te deplasa dintr-un loc in altul. CityMapper include un numar de 36 de orase (in crestere) si iti ofera posibilitatea de a identifica toate mijloacele de transport disponibile in fiecare dintre ele. Odata instalata aceasta aplicatie, poti parcurge linistit itinerariul planificat, fara a te ingrijora ca risti sa te ratacesti sau ca pierzi timp pentru a ajunge la destinatie.

 

#5 TripAdvisor

Cu siguranta ai auzit de ei sau ai intrat macar o data pe site. Ce trebuie sa stii ca viitor calator este ca TripAdvisor detine si o aplicatie pentru smartphone pe care o poti descarca si tu. La ce te va ajuta? E simplu. Poti cauta cele mai bune recomandari de restaurante, cafenele sau baruri, dar si obiective turistice sau hoteluri nu doar atunci cand esti acasa, ci si atunci cand ai ajuns in vacanta.

Desigur ca lista aplicatiilor de travel este lunga si cu siguranta mai sunt si altele pe care si voi le-ati folosit in calatorii, insa noi am luat in calcul doar 5 dintre cele pe care le-am considerat utile.

Acum nu mai ramane decat sa iti instalezi aplicatiile in telefon si sa te gandesti la urmatoarea destinatie de vacanta. Apeleaza la Romfour, compania specializata in transportul national si international de persoane care se concentreaza pe bunastarea si confortul clientilor sai!

Share.

About Author

Comments are closed.