Inchiriaza o masina pentru o vacanta reusita

0

Unul dintre cele mai relaxante momente din viata ta sunt cele petrecute intr-o vacanta, unde singura ta grija este sa te simti bine alaturi de o companie pe masura.

A calatori este cel mai eficient mod de “incarcare a bateriilor” si de a te revitaliza dupa o perioada mai incarcata. Inainte de a te bucura de locatia selectata, mai ai de indeplinit o misiune esentiala: planificarea calatoriei. Considerata o etapa prioritara, transportul pana la destinatie trebuie sa se desfasoare in conditii sigure si deloc sufocante, mai ales in zilele caniculare de vara. Principalul tau scop este sa te reintorci cu noi amintiri si cu o stare interioara linistita.

Noi te sfatuim sa optezi pentru inchirierea unei masini care te va scapa de multe griji si iti va oferi o multitudine de beneficii, tocmai pentru a fi sigur ca ai inceput vacanta cu dreptul.

Surprizele neplacute, apar brusc pe parcursul calatoriei, iar de aici si pana la distrugerea totala a vacantei mai este doar un pas. De aceea, inchirierea unui autovehicul este cea mai profitabila optiune pentru tine, deoarece un concediu perfect incepe mereu cu tipul mijlocului de transport.

Vara este sezonul ideal cand poti sa iti aduni familia sau prietenii si sa te aventurezi la volanul unei masini spatioase, elegante si 100% sigura.

Iata doua dintre cele mai importante aspecte pe care le detine o masina inchiriata:

Eliminarea din start a unor taxe

Daca alegi sa inchiriezi o masina, alegi sa scapi si de anumite griji pe care le ai mereu daca esti cu masina personala: asigurare, intretinere sau anumite taxe.

Toate vor fi in responsabilitatea companiei care va rezolva si cel mai mic impediment. In general, o masina iti ofera mobilitate maxima, deoarece esti liber in orice moment sa iti planifici escapada dupa bunul plac. O masina inchiriata este oricand la dispozitia ta pentru ca tu sa te poti deplasa si iti ofera sansa sa imortalizezi toate peisajele intalnite, fara a fi presat de timp.

Confort sporit si siguranta maxima

Un autotursim inchiriat este destinat sa te rasfete, iar tu sa te bucuri de o calatorie perfecta. Toate masinile care sunt inchiriate beneficiaza de aer conditionat si dotari de ultima generatie. Se livreaza curate si verificate din punct de vedere tehnic.

La firma de inchirieri auto este angajat un mecanic care se asigura ca toate sunt bine intretinute si nu exista nici o urma de defectiune. De asemenea, in caz de incidente esti asigurat si vei primi asistenta tehnica gratuita.

Romfour s-a gandit la tine si iti pune la dispozitie oferte speciale concepute exact pentru buzunarul tau. Asadar, daca optezi pentru o mini-vacanta de trei zile, esti nevoit sa achiti 120 de lei pe zi. Bineinteles ca suma respectiva este mult mai mica cu cat concediul tau este mai lung de trei zile, iar tu vei plati doar 100 de lei pe zi. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea:  https://romfour.com/oferte si programeaza-ti vacanta intr-un alt mod!

Iti dorim drum bun!

 

Share.

About Author

Comments are closed.