Cum trimiti un colet catre cei dragi prin Romfour?

0

Romfour e alegerea mea de fiecare data cand vine vorba de trimis sau de primit pachete din strainatate. Am lucrat cativa ani in Anglia si am putut sa trimit fara probleme pachete si colete in tara, fiind sigur de faptul ca vor ajunge la destinatie – la Romfour livrarea se face la adresa, in caz ca nu stiati. Reintors in tara de cativa ani, tot la Romfour apelez atunci cand am nevoie de un transportator care sa imi ofere siguranta, promptitudine si confort.” (C. A)

Ne dorim sa fim partasii surprizelor pe care doriti sa le faceti celor dragi plecati sa munceasca in strainatate sau celor de acasa si tocmai din acest motiv venim in sprijinul vostru  prin serviciul de coletarie nationala si internationala.

De ce sa alegi serviciile noastre?

E simplu. Avem o experienta de peste 15 ani in trimiterea si aducerea pachetelor in si dinspre Romania. Ducem coletele direct la adresa, in conditii de siguranta, in cel mai scurt timp.

Daca esti interesat/a de a trimite si primi colete din Europa, nu trebuie sa cauti o alta firma de transport. Operam curse zilnice catre 13 tari europene. Livrare la adresa in Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Cehia.

In cat timp se livreaza coletele?

Atat coletele pe ruta Romania – Europa, cat si cele pe ruta Europa – Romania au termen de livrare cuprins intre 3 – 5 zile lucratoare. Daca termenul de livrare nu se respecta, compania Romfour va acorda o reducere de 20% la urmatoarea expeditie, din momentul ridicarii coletului.

Oferte avantajoase clientilor fideli
  • Spre exemplu, pentru coletele cu greutate pana in 20 kg, pretul este de 25 euro cu livrare din agentie si 30 de euro cu livrare la adresa, catre toate cursele pe rutele Europa – Romania si retur.
  • Flota de masini ROMFOUR asigura servicii de curierat si logistica la cele mai inalte standarde iar prin calitatea serviciilor noastre de coletarie dorim sa cream legaturi puternice si sa aducem un zambet alaturi de coletul primit.
  • Daca ai de trimis produse electronice, trebuie sa stii ca acestea nu se incaseaza la kilogram iar pentru o manipulare mult mai usoara si pentru a evita deteriorarea coletelor, limita maxima de greutate este de 25 kilograme/colet. Daca iti doresti ca pachetul pe care il trimiti sa aiba asigurare (asta in cazul in care trimiti colete fragile sau cu o valoare economica semnificativa), se percepe 10% din valoarea bunului respectiv.

Daca esti deja client fidel Romfour, in special pentru transportul international de persoane, atunci trebuie sa stii ca la 6 calatorii spre orice destinatie din Europa, poti trimite gratuit un colet. De asemenea, la 100 kg acumulate pe baza bonurilor Romfour, poti trimite un colet de pana la 10 kg in orice destinatie spre care operam curse. Italia, AngliaFranta si Germania sunt in topul tarilor spre care avem cele mai multe cereri de trimiteri colete.

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.