Pentru noi, parerea clientilor este cea care conteaza mereu!

0

Pentru noi este important feedback-ul clientilor care au apelat de-a lungul timpului la serviciile noastre. Consideram ca pentru a imbunatati prestanta unui departament din cadrul companiei Romfour este necesar sa se luam in calcul experientele celor care au calatorit cu noi, au expediat colete sau au tractat autovehicule.

In opinia noastra, a relationa cu clientii si a le cere o parere personala este la fel de important ca si profitul reiesit in urma investiei. O astfel de procedura este primordiala din doua puncte de vedere. In primul rand, dam curs unei discutii cu clientii pentru a descoperi care sunt nevoile si asteptarile lor principale, calea potrivita pentru cunoasterea publicului tinta, iar cel de-al doilea avantaj il reprezinta sansa ideala de a gestiona mai eficient pe viitor serviciile oferite.

Obiectivele principale pe care le urmarim sunt satisfacerea din plin a tuturor celor care manifesta incredere in compania Romfour si fidelizarea acestora si nu in ultimul rand, perfectionarea personalului care activeaza in cadrul companiei.

Astfel participarea interactiva prin diverse comentarii, indiferent de natura lor sunt mereu bine venite!


Conform unui raport ChannelAdvisor, aproximativ 88% dintre clienti, manifesta de 12 ori mai multa incredere intr-un comentariu postat, fapt care ii influenteaza comportamentul si ii conduce spre decizia finala.

Andy Marken, o personalitate puternica si un specialist al marketingului si a comunicarii, focusat pe cresterea vanzarilor explica rolul unui comentariu sau review. Acesta sustine ferm ca la fel ca si soarele si review-urile pot creste interesul pentru un produs si totodata si vanzarile acestuia. Cateodata insa, cele mai populare pareri ne pot perturba eforturile depuse. Maniera in care noi reactionam la aceste comentarii, conteaza foarte mult pentru imaginea noastra din postura de companie.

In cele ce urmeaza o sa descoperim ce spun clientii despre Romfour:

“Romfour este alegerea mea de fiecare data cand vine vorba de trimis sau de primit pachete din strainatate. Am lucrat cativa ani in Anglia si am putut trimite fara probleme pachete si colete in tara, fiind sigur de faptul ca vor ajunge la destinatie – la Romfour livrarea se face la adresa, in caz ca nu stiati. Reintors in tara de cativa ani, tot la Romfour apelez atunci cand am nevoie de un transportator care sa imi ofere siguranta, promtitudine si confort.” (Coco Art)

“Buna ziua! In data de 14 Noiembrie 2016 am trimis un colet la fiica mea, in Birmingham cu firma Romfour. A ajuns in data de 17 Noiembrie, deci in 3 zile. Pachetul a ajuns si repede si intact. Sunt foarte multumita de serviciul oferit si cu siguranta voi mai apela la aceasta firma. Soferului care a dus coletul in asa scurt timp, ii multumesc si ii doresc sa ii dea Dumnezeu sanatate si prosperitate!” (Teodora Ghita, Galati)

“Am calatorit de cateva ori cu Romfour, pot spune ca am fost placut surprins, in plus pachetele iti vin la adresa in timpul mentionat. Dupa parerea mea sunt seriosi!” (Tibi Ungureanu, Targu-Mures).

“Am calatorit de cateva ori cu ei si pot spune ca Romfour este o firma foarte sigura, prompta si cu soferi profesionisti. Bravo!” (Tibi Tabacariu, Oradea).

Dupa acestea pareri personale exprimate online de catre clientii care au apelat la Romfour, ne bucuram ca am reusit sa ne ridicam la asteptarile tuturor si incercam in fiecare zi sa asiguram servicii de calitate!

 

Share.

About Author

Comments are closed.