Beneficiile transportului international de persoane. Oferte, premii si gratuitati Romfour

0

Suntem constienti ca in prezent, transportul international este foarte cautat, deoarece oamenii doresc sa traiasca noi experiente in tarile din strainatate pentru a descoperi si alte culturi. In acest fel, este normal ca fiecare persoana sa isi aloce un timp destinat analizarii tuturor agentiilor existente din domeniul transportului, tocmai pentru a beneficia de confort sporit si de o siguranta maxima.

Inca de la infiintarea companiei Romfour, am luat in calcul aceste aspecte, extrem de importante pentru tine si am dorit sa iti punem la dispozitie servicii calitative transpuse in calatorii unice care sa nu te plictiseasca o clipa pana la destinatia finala.

De asemenea, am reusit sa ne perfectionam si sa fim o gazda buna prin aplicarea unui tratament aparte. Stim ca pentru cei care apeleaza la noi, ospitalitatea este primordiala, iar de aceea am demonstrat permanent grija si atentie pentru ca toti calatorii sa se simta cu adevarat rasfatatati.

Descopera acum care sunt principalele avantaje pe care le ai, daca apelezi la Romfour

  • Pornim la drum doar cu autobuze moderne de doua sau trei stele, care la randul lor sunt “accesorizate” cu mici biblioteci sau dupa caz, cu ecrane TV, regasite deasupra scaunelor. Pentru a lectura una dintre cartile puse la dispozitie, va rugam sa va adresati soferului caruia trebuie sa ii inmanati buletinul ca si o garantie, pe care ulterior la finalul calatoriei o sa il recuperati;
  • Facem cinste cu bomboane, apa, sau cornuri pentru a te indulci putin si pentru a simti ca aici nu ai gasit doar un partener pentru a calatori, ci si un prieten de incredere;
  • Preturi avantajoase pentru orice buzunar. Nu este necesar sa ai un buget substantial pentru a calatori cu Romfour. Am conceput tarife accesibile pentru ca fiecare sa aiba curajul sa apeleze la noi si sa nu fie nevoit sa isi intrerupa planurile deja stabilite.
  • Rasplatim fidelitatea ta dupa sase calatorii efectuate si vei putea sa expediezi un colet spre orice destinatie, a carui cost va fi gratuit;
  • Micutii cu varsta de pana la doi ani, beneficiaza de gratuitatea transportului, avand rezervat un loc exact langa parintele sau. Mai mult decat atat, personalul din cadrul companiei va manifesta o atentie sporita celui mic pe toata durata calatoriei pentru a evita situatiile neplacute. Daca copilul este mai marisor, acesta isi poate ocupa timpul, lecturand carti (Din lumea celor care nu cuvanta, Povesti oltenesti, Balade populare sau Ghicitori si zicatori) sau chiar desenand, important este faptul ca ambele activitati sunt educative.
  • Am luat in calcul si transportul patrupedului in vacanta. De-a lungul experientei, am sesizat ca exista foarte multe familii care detin un animal de companie, iar de aceea am convenit sa ii acordam si lui locul cuvenit. Catelusii vor calatori intr-o cusca speciala de plastic din care vor fi scosi la plimbare la fiecare oprire. Mentionam faptul ca animalele de talie mare vor fi asezate in cusca langa bagaje, iar pretul transportului va fi de 60 de euro, in timp ce pentru cei mai mici, costul va fi jumatate, iar cu acordul pasagerilor si a soferului, cainele mic va putea sta langa dumneavoastra.

De fiecare data cand calatoresti este important sa ai parte de un tratament special si de un confort sporit, mai ales daca este vorba de distante mai lungi. Pentru noi, starea clientului este esentiala, iar de aceea am creat un mediu propice pentru relaxare. Te asteptam sa ne vizitezi sau sa ne contactezi: https://romfour.com/!

Share.

About Author

Comments are closed.