Romfour – trimite un colet oriunde!

0

Ducem coletele direct la adresa, in conditii de siguranta, in cel mai scurt timp. Daca esti interesat de a trimite si primi colete din Europa, nu trebuie sa cauti o alta firma de transport. Avem cursele zilnice catre 16 tari europene. Livrare la adresă în Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia și oriunde în România.

Prețul coletelor depuse în agențiile Romfour sau la un punct fix este de 1,2 euro/kg
Prețul coletelor preluate de la adresă și livrate la adresă în Europa este de 1,5 euro/kg
Prețul coletelor depuse în agențiile din Suceava, Botoșani, Rădăuți este de 1 euro/kg
Prețul coletelor preluate de la adresă, din orașele Suceava, Rădăuți și Botoșani, cu destinația Europa, este de 1,2 euro/kg
Colete Romania – Franta: 1.5e/kg cu plecare din sediu si livrare la domiciliu / 1.7e/kg cu ridicare de la domiciliu si livrare la domiciliu
Colete Romania – Anglia: 1.5lire/kg cu plecare din sediu si livrare la domiciliu / 1.7lire/kg cu ridicare de la domiciliu si livrare la domiciliu
Pentru coletele cu o greutate mai mică de 10 kg: preț 15 euro
Expediere plicuri: preț 10 euro
Produsele electronice nu se încasează la kilogram

Colete România – Anglia și Anglia – România: 1,2 lire la sediu și 1,5 lire la adresă (colet minim 15 lire)
Colete România – Danemarca și Danemarca – România: 1,5 euro/kg și 15 euro tarif minim.
Colete România – Elveția și Elveția – România: 2 euro/kg și 20 euro tarif minim.
Colete România – Italia și Italia – România: 1 euro/kg și 5 euro tarif minim.
Colete România – Norvegia și Norvegia – România: 2 euro/kg și 20 euro tarif minim.
Colete România – Suedia și Suedia – România: 2 euro pe kilogram și 20 euro tarif minim.

Iata parerea catorva dintre clientii nostri care au folosit serviciul de coletarie:

”Romfour e alegerea mea de fiecare data cand vine vorba de trimis sau de primit pachete din strainatate. Am lucrat cativa ani in Anglia si am putut sa trimit fara probleme pachete si colete in tara, fiind sigur de faptul ca vor ajunge la destinatie – la Romfour livrarea se face la adresa, in caz ca nu stiati. Reintors in tara de cativa ani, tot la Romfour apelez atunci cand am nevoie de un transportator care sa imi ofere siguranta, promptitudine si confort.” (Coco Art)

”Buna ziua! In data de 14 noiembrie 2016 am trimis un colet la fiica mea, in Birmingham cu firma Romfour. A ajuns in data de 17 noiembrie, deci in 3 zile. Pachetul a ajuns si repede si intact. Sunt foarte multumita de serviciul oferit si cu siguranta voi mai apela la aceasta firma. Iar soferului care a dus coletul in asa scurt timp, ii multumesc si ii doresc sa ii dea Dumnezeu sanatate si prosperitate!” (Teodora Ghita, Galati)

”Prin prisma experientei proprii ma declar foarte multumita de serviciile acestei firme; joi am contactat serviciul de coletarie pentru preluarea unor colete de la fiul meu din orasul Leoben (Austria), noaptea de vineri spre sambata (4/5 martie 2016 ) au fost ridicate iar luni dupa-amiaza (7 martie) am intrat in posesia lor (intacte!). In concluzie – o recomand calduros! Seriozitate, promptitudine, respect!” (Mariana Popa, Ploiesti)

”Firma ROMFOUR e foarte serioasa, ajunge pachetul in doua zile la usa destinatarului. Bravo, va felicit din tot sufletul si va doresc un an bun si sa o tineti tot asa. Sunteti cei mai tari. Bafta!” (Andreea Popa, Falticeni)

Suntem bucurosi ca ati impartasit cu noi experienta avuta in trimiterea coletelor. Noi v-am pregatit si un video despre serviciul de expediere pe care il oferim, urmarind una dintre masinile Romfour care preia si apoi livreaza o bicicleta unui baietel. Vizionare placuta!

Share.

About Author

Comments are closed.