Transportam colete in conditii frigorifice

0

Ai nevoie sa trimiti in Europa colete în conditii frigorifice? Apeleaza la serviciile noastre! In fiecare zi de vineri iti punem la dispozitie 10 masini Mercedes Sprinter dotate cu instalatie frigotehnica ce vor mentine coletele la temperatura joasa pe intreaga durata a voiajului. Incercam in acest articol sa-ti raspundem la toate intrebarile, insa daca mai ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi telefonic la numerele: 0751 257 136 si 0745 020 572.

 

Care este temperatura la care sunt transportate coletele?

Temperatura minima este de -5°C.

Cum trebuie ambalate coletele?

Insistam sa ambalati foarte bine coletele de transportat in conditii frigorifice. NU folositi cutii de carton! Ideal ar fi ca alimentele perisabile sa fie ambalate in cutii frigorifice, etanse. In lipsa lor, asigurati-va ca ati ambalat coletul in saci noi lipiti foarte bine cu scotch pentru a evita scurgerea lichidelor si deteriorarea celorlalte pachete.

Ce cantitate se poate transporta?

Putem prelua orice cantitate, cu conditia ca marfa sa fie divizata in colete individuale de maximum 25 de kilograme, pentru o manevrare mai usoara de catre soferii nostri.

Ce garantie oferim?

Va informam ca nu oferim nicio garantie pentru marfa perisabila, de aceea insistam ca marfa sa fie foarte bine ambalata. Asiguram o temperatura constanta pe toata durata transportului.

Care sunt destinatiile si cat dureaza un transport?

Masinile dotate cu instalatie frigotehnica pleaca in fiecare vineri din Romania spre Germania, Olanda, Belgia, Anglia. Durata maxima de transport este de 72 de ore (insa in perioadele aglomerate se poate prelungi). Noi facem toate eforturile sa ajungem merem la timp, fara incidente!

Cat costa sa trimiti un colet in conditii frigorifice?

Pretul este de 1,5 €/kg daca preluam noi coletul de la adresa si 1,2 €/kg daca se aduc coletele la sediul nostru.

Asa cum spune si motto-ul nostru, nu te preocupa, coletele tale vor ajunge sigur la destinatie!

Va multumim ca ati ales Romfour si speram sa aveti alaturi de noi o experienta cat mai placuta!

Pentru orice sugestie va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne lasati un comentariu pe blog 🙂

Share.

About Author

Comments are closed.