Romfour te rasfata! Afla ce oferte si gratuitati iti oferim

0

Cu noi, fie ca esti client vechi sau nou, ai parte de un tratament special. Ne straduim mereu sa te simti confortabil in autobuzele noastre, avem grija sa iti oferim modalitati de a-ti petrece placut timpul, astfel incat orele sa zboare ca gandul pana cand ajungi la destinatie.

Cum te rasfatam?

  • La imbrarcare in autobuz primesti din partea noastra apa plata, un corn si bomboane.
  • Iti punem la dispozitie filme care ruleaza pe ecranele instalate deasupra scaunelor (pentru cursele unde masinile sunt prevazute cu ecrane)
  • (NOU!) Am creat mici biblioteci disponibile pe toate cursele noastre, asadar poti oricand, lasand buletinul in schimb la sofer, sa iti alegi o carte sau revista de a carei lectura sa te bucuri in liniste

  • Ai gratuitate la transport pentru copiii de pana la 2 ani (copiii trebuie sa calatoreasca alaturi de parinti, li se rezerva un loc pe scaunul de langa, iar personalul nostru va sta la dispozitie cu orice aveti nevoie pentru ca cei mici sa se simta cat mai confortabil pe toata perioada cursei)
  • Pentru copiii mai mari am pregatit carti de colorat, enciclopedii si carti de povesti pentru a-i ajuta astfel sa-si gaseasca activitati educative si placute pe durata calatoriei

  • Si patrupedul tau te poate insoti in autobuzele Romfour! Pretul pentru un catel de talie mica este de 30 de euro, iar pentru un catel de talie mare este de 60 de euro. Cateii trebuie sa calatoreasca la bagaje, in cusca speciala din plastic, avand posibilitatea ca la fiecare pauza sa fie scosi la plimbare pe durata opririi. Cateii de talie mica pot calatori alaturi de tine, daca ceilalti calatori si soferul sunt de acord cu prezenta lui in autobuz.

Ce alte gratuități îți oferim?

  • Daca alegi mereu Romfour, te rasplatim! La 6 calatorii spre orice destinatie din Europa, poti trimite un colet GRATIS (în limita a 50 de kilograme), cu orice cursa Romfour! Fie ca vrei sa trimiti cadouri celor dragi, fie ca este un colet important care trebuie sa ajunga repede la destinatie, foloseste acest avantaj pentru a-l trimite fara sa platesti transportul lui.
  • Daca aduni 10 calatori spre orice destinatie din Europa, iti oferim a 11-a calatorie, unde vrei tu, GRATUIT! Alege sa folosesti acest beneficiu si poti sa te bucuri de un concediu oriunde vrei tu, cu Romfour. Ai 17 destinații din care poți alege! (Atentie, daca alegi sa beneficiezi de oferta 6 calatorii – un colet gratis trimis, cele sase calatorii nu se raporteaza la oferta 10 calatorii – a 11-a gratis)
  • La 3 călătorii cu Romfour îți oferim 50% discount la următorul colet pe care vrei să îl trimiți prin cursele noastre, în limita a 50 de kilograme.
  • Dacă acumulezi peste 100 de kilograme trimise cu Romfour, următoarele 10 kg nu le plătești! Cu noi ai doar de câștigat, e important pentru noi că ne alegi de fiecare dată! (Atenție! Trebuie păstrate toate AWB-urile pentru a se putea cumula kilogramele trimise)
  • Dacă se întâmplă ca termenul de livrare să nu fie respectat, îți oferim o REDUCERE de 20% la următoarea expediție, din momentul ridicării coletului.

Va multumim ca ati ales Romfour si speram sa aveti alaturi de noi o calatorie cat mai placuta!

Pentru orice sugestie va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne lasati un comentariu pe blog 🙂

Share.

About Author

Comments are closed.