ROMFOUR – cu noi ajungi in siguranta la orice destinatie!

0

Te afli in cautarea unei companii de transport persoane si nu stii pentru cine sa optezi? Intr-adevar poti fi pus in dificultate, pentru ca firmele de transport au aparut intr-un numar foarte mare pe piata. Asta nu inseamna totusi ca toate ofera servicii de calitate si ca te pot multumi din toate punctele de vedere.

flota RomfourAtunci cand alegi o companie de transport, indiferent daca vrei sa calatoresti, sa iti vizitezi rudele din strainatate sau trebuie sa ajungi in afara tarii in interes de serviciu, solutia cea mai potrivita o gasesti la Romfour.
La alegerea unei companii de transport, ai in vedere numerosi factori. E vorba despre seriozitate, experienta, promptitudine, diversitate a serviciilor, conditii de calatorie foarte bune, siguranta, costuri accesibile si lista poate continua.

Experienta noastra la ROMFOUR – companie de transport ce a efectuat primele curse in anul 2003 – ne transforma in cea mai buna alegere pe care ai putea-o face.

Care sunt motivele pentru care clientii aleg compania Romfour?

In continuare iti vom enumera doar cateva dintre avantajele de care poti beneficia daca vei alege Romfour.

  1. Transport pana la destinatie. Uita de acele calatorii pe care le-ai facut cu alti transportatori care nu te lasau la destinatie, ci cu bagajele in drum, trebuind ca tu sa te descurci sa ajungi pana acolo unde trebuia.

Chiar de la primele curse, am facut tot posibilul de a aduce toti calatorii cat mai aproape de destinatiile dorite, prin stabilirea de trasee pentru zone diverse din Europa. In prezent efectuam transport international pana la adresa de destinatie in 16 din cele 17 tari europene catre care oferim curse, urmand ca din luna februarie sa introducem transportul la destinatie si pentru Italia.

  1. Dotari de top si calatorii in confort deplin. Cei care au calatorit deja cu Romfour pot sa o confirme: microbuzele si autocarele noastre sunt foarte confortabile si dispun de dotari ce pot multumi pana si cele mai exigente preferinte. Printre acestea se numara scaunele ce ofera relaxare deplina, spatiu suficient pentru picioare si o pozitie corecta a corpului, dar si internet gratuit in autocare sau prize individuale pentru fiecare loc.
  2. Oferte speciale si bonusuri la ordinea zilei. Iti rasplatim fidelitatea la Romfour. Daca ai calatorit cu noi de 6 ori, indiferent de tara destinatie din Europa, beneficiezi de trimiterea gratuita a unui colet, iar la 10 calatorii catre destinatii europene, mai primesti inca una GRATIS. De asemenea, copiii tai cu varste de pana la 2 ani vor calatori gratuite.
  3. Servicii complete si complexe. Nu mai trebuie sa cauti la nesfarsit firme de transport pentru servicii diferite. La Romfour gasesti atat transport international de persoane, cat si coletarie, posibilitate de a organiza excursii, de a achizitiona bilete de avion la pret foarte avantajos, sau chiar de a aduce autoturisme din strainatate, pe platforma.

Daca vrei sa ai parte de calatorii sigure, direct la destinatie, in cele mai bune conditii, echippa Romfour iti sta la dispozitie cu orice informatii, la datele mentionate in pagina de contact.

Share.

About Author

Comments are closed.