Berlin – orasul cu posibilitati nelimitate

0

Fiind cel mai mare oraș al Germaniei, Berlinul este una dintre cele mai importante locații, atât din punct de vedere profesional, cât și pentru scopuri turistice. Având o populație de peste 3,4 milioane de locuitori și o suprafață ce depășește 892 de km2, capitala Germaniei,, Berlin, este un oraș ce oferă numeroase posibilități și este ales de foarte multe persoane care își doresc un stil de viață mai bun.

Analizând cifrele pe care le oferă rutele de transport România Germania, Berlinul este una dintre cele mai iubite destinații, fie de persoanele care își doresc să se stabilească acolo, fie de afaceriști sau bineînțeles, turiști.

Locul unde cultura se îmbină cu istoria

O simplă privire asupra arhitecturii pe care o prezintă Berlinul îți va arăta cât de bogat este acest oraș din punct de vedere al culturii, precum și cât de mult și-a pus amprenta istoria asupra sa. Capitala Germaniei este cunoscută pentru rolul deosebit de important pe care l-a avut în cel de-al doilea război mondial și chiar în perioada ce a urmat, Zidul Berlinului fiind cea mai bună dovadă în acest sens.

De asemenea, în rândul clădirilor cu o arhitectură mai deosebită putem enumera:

Reichstag (clădirea Parlamentului)

Aceasta prezintă o arhitectură foarte impozantă și este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice, fiind accesibil publicului în fiecare zi. Dacă îți dorești să fii și tu una dintre persoanele care vizitează această clădire asigură-te că te vei programa cu cel puțin 2-3 zile înainte, deoarece numărul de vizitatori este unul destul de mare și e posibil să nu prinzi loc.

Totodată, clădirea Reichstag are o cupolă de sticlă prin care se oferă o priveliște deosebită a orașului, fiind un loc foarte admirat de către turiști.

Poarta Brandenburg

Fiind de departe cel mai cunoscut monument al Berlinului și fiind văzută ca un adevărat simbol pentru capitala Germaniei, Poarta Brandenburg este un loc în care va trebui să ajungi neapărat dacă ești în acest oraș.

Zona aceasta e una foarte populată și animată fiindcă aici poți să asiști la un concert, la numeroase dansuri de stradă, poți întâlni pictori, cântăreți, alături de numeroși turiști. Acestea fiind spuse, Poarta Brandenburg este o locație plină de viață.

Zidul Berlinului

Semnificația importantă pe care o prezintă această construcție dovedește în prezent puterea pe care o oferă libertatea. Construit în perioada comunistă, Zidul Berlinului a însemnat foarte multă durere și tristețe în rândul a numeroase familii ce au fost despărțite între 1961 și 1989.

Acest obiectiv este probabil unul dintre cele mai importante din punct de vedere istoric.

Oportunități pentru dezvoltarea unei cariere de succes

Foarte mulți compatrioți care aleg ruta de transport România Germania își doresc să găsească o viață mai bună și să aibă o carieră de succes. Ei bine, Berlinul poate oferi această posibilitate, fiind un oraș cu o economie bazată pe înaltă tehnologie, servicii și industrie creativă.

Totodată, capitala Germaniei este un important centru de învățământ, reprezentând un important pol de atracție pentru studenți și tineret în general.

Cu numeroase parcuri, grădini, locuri de divertisment și oportunități pe piața muncii, Berlinul rămâne unul dintre cele mai importante orașe din Europa și una din destinațiile favorite ale românilor.

Share.

About Author

Comments are closed.